Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1838

Tema: Neurednost

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Mene je ovo isto mučilo (pogotovo jer volim čitati u krevetu) i našla sam si način - imam mali ručnik koji stavim ispod knjige (i to takav koji ima različito lice i naličje, da ga slučajno ne okrenem naopako) i na to stavim knjigu iz knjižnice da mi baš nije na posteljini.

Čitanje na zahodu zapravo ti je manje zlo, vjerojatno ima više bakterija iz nosa koje pušemo u knjige htjeli-nehtjeli. Ipak, vjerujem da ne mogu one baš dugo preživjeti na takvoj podlozi (ipak to nije spužvica za suđe) pa me ništa ne može odvratiti od knjižnice.

Ljudi se sa zmazanim rukama hvataju za kvake, prekidače, štange u tramvaju...younameit, pa ne živimo pod staklenim zvonom. Nema veze...
    E da, ali onda moraš svaki put knjigu odložit na neku prostirku kraj kreveta, i ustat oprati ruke i vratit se na spavanje...
    Ima li onda smisla uopće čitati u krevetu?

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj mamasch prvotno napisa Vidi poruku
    E da, ali onda moraš svaki put knjigu odložit na neku prostirku kraj kreveta, i ustat oprati ruke i vratit se na spavanje...
    Možda bi bilo praktičnije imati nekakvu navlaku, poput onih za školske knjige i bilježnice. lijepo navučeš i na miru si...

pomikaki, kao da čovjek uvijek zna gdje se i kako razbolio...

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa Vidi poruku
    Možda bi bilo praktičnije imati nekakvu navlaku, poput onih za školske knjige i bilježnice. lijepo navučeš i na miru si...

Da, a što ćemo sa listovima? Trebala bi navlaku za svaki list...

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Da, a što ćemo sa listovima? Trebala bi navlaku za svaki list...
    Ništa, tu nema pomoći- možda kirurške rukavice.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa Vidi poruku
    odoh si posuditi neku dobru knjigu umjesto da gubim vrijeme

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj pomikaki prvotno napisa Vidi poruku
    odoh si posuditi neku dobru knjigu umjesto da gubim vrijeme
    Ugodno čitanje želim!

lady.x avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Prioritet mi je da imam kvalitetno vreme sa porodicom, zaista nisam od zena sa krpom u rukama kojima sve smeta i ne opterecujem se neredom. Od kad imam dete, po pitanju nereda su mi kriterijumi mnogo snizeni, a narocito od kad radim, jer zelim da to malo vremena sa porodicom svi uzivamo. Kad se najave gosti, uvek ne moze bez rzinskog spremanja i kamufliranja loma, od te procedure popadamo od umora nekad
    Ono sto je meni jako vazno je da je sustinski nesto cisto, a ne na izgled - ja recimo patim da su ciste kvake i slavine, nervira me kad neko sedi po javnom prevozu pa mi sedne na krevet na kome nema prekrivaca i prekrivace cesto perem, imam milion krpa za sto namena i poludela bih kad bi mi neko pogresnu iskoristio za nesto, obuca jeste na podu u hodniku, ali se zna "zona" u hodniku gde je obuca koja se nosi van i tu se ne gazi u kucnim papucama i obrnuto... Vazno mi je to, a vizuelno zaista deluje da je haos. Recimo ormar mi je gotovo stalno nesredjen, uvek ima nekih stvari po kaucu, ...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Nije me to mučilo dok nisam imala djecu.

Inače, redovito prije spavanja odložim knjigu (imam platnenu vreću za knjige iz knjižnice, ali često su na podu i svakako), idem obaviti večernje piš*nje pa operem ruke. Silom prilika. Dođe to s godinama, he he he...
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 17.07.2012. at 14:52

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Redovito prije spavanja odložim knjigu, idem obaviti večernje piš*nje pa operem ruke. Silom prilika. Dođe to s godinama, he he he...
    al onda se razbudiš
    pa kad se vratiš opet si pronta za čitanje
    meni nema ljepšeg nego kad mi knjiga postane sve teža, i sklizne na krevet, a ja imam jedva snage dignuti ruku da bi ugasila svjetlo

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Inače, redovito prije spavanja odložim knjigu (imam platnenu vreću za knjige iz knjižnice, ali često su na podu i svakako), idem obaviti večernje piš*nje pa operem ruke. Silom prilika. Dođe to s godinama, he he he...
    Ja, malo mlađa, isto ovako

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •