Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1838

Tema: Neurednost

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Mame iz našeg parkića stalno urlaju: ne diraj lice rukama, ne diraj kosu rukama, ne spuštaj glavu na ljuljašku, ne vuci kosu po podu.... Kako vi stojite sa tim?
    U našem parkiću se dnevno, za 10-tak dece potroši nebrojeno pakovanja vlažnih maramica i hektolitri gela za dezinfekciju.
    Ja sam jedina koja ne brani detetu da se počeše ako je gde zasvrbi iako nije oprala ruke. I jedina koja moli da joj taj gel ne stavljaju na ruke jer mi je gadljiva pomisao da preko prašine i prljavštine utrlja još i tu hemiju i onda sve to lepo, prvom prilikom, strpa u usta. Bolje mi je blato vulgaris.

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj vissnja prvotno napisa Vidi poruku
    Mame iz našeg parkića stalno urlaju: ne diraj lice rukama, ne diraj kosu rukama, ne spuštaj glavu na ljuljašku, ne vuci kosu po podu.... Kako vi stojite sa tim?
    U našem parkiću se dnevno, za 10-tak dece potroši nebrojeno pakovanja vlažnih maramica i hektolitri gela za dezinfekciju.
    Ja sam jedina koja ne brani detetu da se počeše ako je gde zasvrbi iako nije oprala ruke. I jedina koja moli da joj taj gel ne stavljaju na ruke jer mi je gadljiva pomisao da preko prašine i prljavštine utrlja još i tu hemiju i onda sve to lepo, prvom prilikom, strpa u usta. Bolje mi je blato vulgaris.
    potpisujem
    istina, moja je uglavnom u pijesku i onda mi je stvarno bed kada tim prašnjavim rukama ide po očima i kopa nos (što je ružno i samo po sebi), opomenem je, ali koliko puta to napravi dok ne gledam
    i ništa joj nije, kao što rekoh, dijete u životu nije imalo ni proljev niti je povraćala, najveća viroza je bila ona neka zimska s temp. od 38,5

meni se te vlažne maramice gade, a za gelove nisam ni znala
    ako ću joj brisati ruke s vlažnim maramicama, to uglavnom bude kada jede neko voće pa se zacmolja, smeta joj taj ljepljivi osjećaj na rukama
    tada ih još dodatno smočim vodom, zapravo isperem onaj sapun s njih i onda prebrišem
    nikada joj ne brišem lice maramicama, a usta pogotovo ne

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mi radijatore obavezno čistimo prije sezone grijanja,
    imamo one zayebane radijatore iz osamdesetih koje imaju puno utora,
    najbolje se očiste ako ih razmontiraš i otuširaš u kadi,
    ali nama se to najčešće ne da, pa imamo neku kombinaciju spužvica sa žicom, provučeš vlažnu spužvicu na vrh, pa kroz utor vučeš žicom do dna,
    može i sa krpicom.
    Nije baš jednostavno, sve si prste znam raskrvariti, ali brdo prašine i smeća iziđe van,
    muka mi je da se to grijanjem širi po prostoru stana.
    Posljednje uređivanje od piplica : 19.07.2012. at 16:16

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •