Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1838

Tema: Neurednost

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ZO prvotno napisa Vidi poruku
    jel postoje neki posebni prašci ili neka sredstva za dezinfekciju rublja na nižoj temperaturi?

....
    imaš u mulleru i dm tekućinu za dezinfekciju odjeće koja se pere na niskoj temp.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    imaš u mulleru i dm tekućinu za dezinfekciju odjeće koja se pere na niskoj temp.
    a igracaka?

bas sam kupovala maloj grickalice i neke ne mozes ni u masinu, ni u perilicu, ni u lonac kipuce vode. a bome ni nisu u kutiji i svaka susa ih moze pipkat.
    iako kad pomislim da ce mi za koji mjesec gurat u usta cikove i koju godinu stare stapice od sladoleda, nedezinficirane igracke postaju odmah ciste ko suza....

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
    iako kad pomislim da ce mi za koji mjesec gurat u usta cikove i koju godinu stare stapice od sladoleda, nedezinficirane igracke postaju odmah ciste ko suza....
    ja preporučam ovaj smjer razmišljanja
    jeftinije je
    a više bih se bojala dati djetetu igračku premazanu sredstvom za čišćenje nego ravno iz trgovine
    eventualno bih pobrisala vlažnom krpom, možda s malo otopljene sode ako bih baš htjela da mi bude srce na mjestu.

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
    a igracaka?

bas sam kupovala maloj grickalice i neke ne mozes ni u masinu, ni u perilicu, ni u lonac kipuce vode. a bome ni nisu u kutiji i svaka susa ih moze pipkat.
    I za koju godinu ljubit se u vrtićkom parkiću iza grmlja i dijelit sa vrtićkom djecom sladoled ili puding ...

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    Sredstvo se zove Sagrotan. Ja ga koristim ponekad za šareno rublje i obavezno kad perem svoju uniformu i klompe s posla.

Inače, i perilicu i suđericu dezinficiram 1x tjedno pranjem na najjačoj temperaturi + ubacim sode bikarbone i octa alkoholnog, pa rade prazne.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj winnerica prvotno napisa Vidi poruku
    Sredstvo se zove Sagrotan. Ja ga koristim ponekad za šareno rublje i obavezno kad perem svoju uniformu i klompe s posla.

Inače, i perilicu i suđericu dezinficiram 1x tjedno pranjem na najjačoj temperaturi + ubacim sode bikarbone i octa alkoholnog, pa rade prazne.
    ima u mulleru taj sargotan i još jedan
    a u dm je njihova robna marka

ja perilicu tako "obradim" samo nakon što sam prala krpe od poda, a to je rijetko, rađe zakuham vodu i prašak pa ih operem na ruke (u rukavicama naravno)
    MM kaže da ocat nije dobar za gume mašine

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •