-
Prioritet mi je da imam kvalitetno vreme sa porodicom, zaista nisam od zena sa krpom u rukama kojima sve smeta i ne opterecujem se neredom. Od kad imam dete, po pitanju nereda su mi kriterijumi mnogo snizeni, a narocito od kad radim, jer zelim da to malo vremena sa porodicom svi uzivamo. Kad se najave gosti, uvek ne moze bez rzinskog spremanja i kamufliranja loma, od te procedure popadamo od umora nekad 
Ono sto je meni jako vazno je da je sustinski nesto cisto, a ne na izgled - ja recimo patim da su ciste kvake i slavine, nervira me kad neko sedi po javnom prevozu pa mi sedne na krevet na kome nema prekrivaca i prekrivace cesto perem, imam milion krpa za sto namena i poludela bih kad bi mi neko pogresnu iskoristio za nesto, obuca jeste na podu u hodniku, ali se zna "zona" u hodniku gde je obuca koja se nosi van i tu se ne gazi u kucnim papucama i obrnuto... Vazno mi je to, a vizuelno zaista deluje da je haos. Recimo ormar mi je gotovo stalno nesredjen, uvek ima nekih stvari po kaucu, ...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma