Stranica 30 od 37 PrviPrvi ... 202829303132 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,451 do 1,500 od 1838

Tema: Neurednost

lukab avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

veš na 40 (šareno) ili 60 (bijelo), vuna posebno ako je ima...
    sušilica samo po zimi...
    ne peglam...
    ne dezinficiram...
    perem skupa našu, dječju i pseću robu...

a što smo mi radili kao klinci bolje da se i ne prisjećam danas bi netko mojoj mami socijalnu službu zvao...

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj lukab prvotno napisa Vidi poruku
    veš na 40 (šareno) ili 60 (bijelo), vuna posebno ako je ima...
    sušilica samo po zimi...
    ne peglam...
    ne dezinficiram...
    perem skupa našu, dječju i pseću robu...

a što smo mi radili kao klinci bolje da se i ne prisjećam danas bi netko mojoj mami socijalnu službu zvao...

Sve isto, osim dio za pesa (nemamo ga, zasad).....
    Niš ne dezinficiram ni odjeću, ni ruke....

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ja bih citirala RozuGrozu s one neke teme: Vi svi krivo zivite

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    :spontani_aplauz:

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

tako je

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

e super, hvala na savjetima, vidim da taj Sagrotan imaju i u Konzumu....

ja krpe s kojima perem pod ubacim u mašinu na 90, završi program i to je to....ništa poslije sa mašinom ne radim....

leonisa baš si me nasmijala sa ovim nizom, ali fakat je tako - i ne može čovjek tako razmišljat jer završiš u Jankasu jedino

u bijeloj dezinficiranoj sobi bez straha od bakterija

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Na što se odnosi ovaj post?

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Imalo moje starije dijete cipe sa sljokicama. Obula ih jednom po stanu, kad su bile nove. Spremila. Unatoc pranju poda, usisavanju, stavljanju bebe na iskljucivo bebinu prostirku kroz par dana nasla
    sam te sljokice bebi na glavi, u ustima i sl. Sto ce rec: sve sta ti je po podu, pojedes, htio ne htio. Samo kako se s tim pomirit a usput ne skrenut?!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Cherilee, na sve
    Posljednje uređivanje od ZO : 18.07.2012. at 14:12

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

LE tako da se s time pomiris i shvatis da je neminovno. i nastavis zivjeti dalje ne razmisljajuci i opterecujuci se.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Lucija Ellen prvotno napisa Vidi poruku
    Imalo moje starije dijete cipe sa sljokicama. Obula ih jednom po stanu, kad su bile nove. Spremila. Unatoc pranju poda, usisavanju, stavljanju bebe na iskljucivo bebinu prostirku kroz par dana nasla
    sam te sljokice bebi na glavi, u ustima i sl. Sto ce rec: sve sta ti je po podu, pojedes, htio ne htio. Samo kako se s tim pomirit a usput ne skrenut?!
    pomiriš se tako da si kažeš da djetetu treba zdrava majka
    ili tako da shvatiš da ne možemo promijeniti prirodu a da ne promijenimo i mnogo toga što ne bi bilo dobro promijeniti (npr oslabit ćemo djetetu imunitet i svojom nervozom loše utjecati na emocinalni razvoj, a možda i motorički ako mu budemo previše ograničavali kretanje)

Citiraj Cheerilee prvotno napisa Vidi poruku
    Na što se odnosi ovaj post?
    Pa na to da ako provodimo vrijeme u gađenju prema normalnom i zdravom životu oko nas i strahu od onog što ne možemo vidjeti i razumjeti (najgora vrsta straha), propuštamo uživati u ljepoti života, u sreći što nam je tako dobro i nemamo pravih egzistencijalnih briga (baš tada se u pravilu javljaju iracionalni strahovi).

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Slazem se sa svime i spremam se epizodu sa sljokicama zakopati duboko. No ipak kad god vidim ove sto pljuju po stazama kojima hodam, nije mi lako...

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ne znam jeste li svjesne, ali neki ljudi i rade u knjižnicama :šok:
    i primaju sve te knjige koje se čitaju kojegdje i daju ih drugima :šok na kvadrat:

i ne, ne idem svakih 5 minuta prati ruke
    i ne, nisam bolesna, niti radim u rukavicama i s maskom na licu
    niti nosim doma klincima razne boleščurine koje sam dobila zahvaljujući knjigama

sad idem dalje čitat, možda naiđem na još bisera...

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

rahela, znači smijem knjigu iz tvoje knjižnice čitati na wc - u? Jel to ok?
    Kunem se, ne brišem njome guzicu.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

mene zanima kako se neki voze javnim prijevozom
    sta su tek te stange vidjele

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Meni je 1000 puta gadnija stvar od zahoda zajednički telefon na poslu. Pa krene sezona šmrcanja i kihanja, pa ga svako malo netko zapljuje,... Njami.
    Naravno od zajedničkog telefona na poslu, gadniji je zajednički zahod, mada telefon prislanjam na lice, a zahod ne.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj rahela prvotno napisa Vidi poruku
    i primaju sve te knjige koje se čitaju kojegdje i daju ih drugima :šok na kvadrat:

niti nosim doma klincima razne boleščurine koje sam dobila zahvaljujući knjigama

sad idem dalje čitat, možda naiđem na još bisera...
    Ja toliko volim čitati knjige, da mi se one nikako ne mogu gaditi. A da ih čitam u WC-u, a... čitam, neću lagati, ali pazim da je ne diram rukom koja služi za brisanje.
    I ne, nikad nisam knjigu iz knjižnice obrisala Asepsoletom, nije mi palo na pamet. Iako su mi Asepsolete uvijek u torbici. Mi smo puno okolo, a nema uvijek vode za prati ruke.

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    rahela, znači smijem knjigu iz tvoje knjižnice čitati na wc - u? Jel to ok?
    Kunem se, ne brišem njome guzicu.
    tebi ću je ja sama donijet doma
    i izgrlit ću te, i izljubit
    a ti ju onda čitaj gdje god hoćeš
    samo mi ju vrati sa svim stranicama

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ne koristim zajednicki telefon. Ali tipkovnicu da

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

A jeste ga zabrijale...

Pokretačica teme se samo još ubedirala i pobjegla glavom bez obzira.

Priklanjam se srednjoj struji...što te ne ubije, ojača te

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Necu vise nikad otvoriti ovaj topic.
    Ja bih vas cijelu hrpu na kauc poslala. :nečistoćajedrugapolovicazdravlja:

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Istina!

Meni je uvijek fascinantna pojava kako doma sve glanca, perem po nekim vlastitim pravilima i skoro pa prisilnim radnjama... a kad dođemo na Mljet peremo suđe u dva lavora, po pravilima s prethone strane... u Alpama narežemo paradajz na stijeni, posolimo ga i pojedemo... spavamo u planinarskom domu na krevetnini koja se mijena jednom tjedno, a mi smo recimo peti gosti tog tjedna. Na Žumberku smo jeli i pili u kući u kojoj nema vode, pa se suđe ne pere, nego prebriše.
    I sve mi je to bilo skroz ok, a čim dođem u "civilizaciju" podivljam i postajem bakteriofob.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

tebi ću je ja sama donijet doma
    i izgrlit ću te, i izljubit
    a ti ju onda čitaj gdje god hoćeš
    samo mi ju vrati sa svim stranicama
    Uh, može. Prihvaćam izazov.

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mojca, pa logicno je: gradovi su prljaviji od stijene s paradajzom

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj mamasch prvotno napisa Vidi poruku
    S time da satara naravno stoji u zadnjoj ladici ispod stolnjaka i kuhinjskih krpa.
    satara
    podsjetilo me na ovo:
    http://www.youtube.com/watch?v=TQTjZireY10
    da se razumijemo, i ja kažem satara , ali sataru nemamo nego hrpu velikih, oštrih noževa kojima bez problema režem kosti i stoje u ladici s escajgom
    istina, sve smo to ispremještali kada je M. počela "kuhati" sa mnom i dirati tu ladicu, ali sada zna gdje su noževi i kada nešto uzima, nikada ne dira tu stranu, a i ti noževi su skroz dolje
    ali zato uzme tucalo za meso iz najdonje i lupa po podu

meni je stvarno presmiješno to što se sve vama gadi, nikakv prst u uho ni ispiranje mozga
    samo ste mi smiješne

a što se wc-a tiče, ja sam tamo uvijek brzo gotova, nikada ne čitam i sl.
    jedino me zna uhvatiti kada pričam s tetom na telefon onda da ne prekidam odem i sjednem
    inače bih mogla i s drveta s*ati, nemam s tim problema

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj pomikaki prvotno napisa Vidi poruku
    Ne mogu vjerovati da zbilja ima ljudi koji bi se zbog ovakve teme ispisali iz gradske knjižnice
    poznate li ikog tko je dobio i najbenigniju bolest preko posuđene knjige? Ja ne, ali znam ljude koji su otupili od previše televizije i premalo čitanja.

tko uopće razmišlja o tome, možda da se zbilja radije prestane rukovati s muškarcima, to mi se čini rizičnije
    potpisujem
    i cijelo vrijeme brijem da se zaje*avaju

prolupala bih kada bi gledala na taj način svijet oko sebe
    i stvarno ne znam kako smo zdravi ovako odvratni sa svim tim bakterijama oko nas, o knjigama da ne pričam
    knjigama iz knjižnice koje moja M. razvlači po stanu, nerijetko iz čiste gluposti zagrize, a upozorim ju samo zato da ne uništi knjigu, ne da zato što će možda pokupiti bakterije
    ha ha ha

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj vissnja prvotno napisa Vidi poruku
    Mame iz našeg parkića stalno urlaju: ne diraj lice rukama, ne diraj kosu rukama, ne spuštaj glavu na ljuljašku, ne vuci kosu po podu.... Kako vi stojite sa tim?
    U našem parkiću se dnevno, za 10-tak dece potroši nebrojeno pakovanja vlažnih maramica i hektolitri gela za dezinfekciju.
    Ja sam jedina koja ne brani detetu da se počeše ako je gde zasvrbi iako nije oprala ruke. I jedina koja moli da joj taj gel ne stavljaju na ruke jer mi je gadljiva pomisao da preko prašine i prljavštine utrlja još i tu hemiju i onda sve to lepo, prvom prilikom, strpa u usta. Bolje mi je blato vulgaris.
    potpisujem
    istina, moja je uglavnom u pijesku i onda mi je stvarno bed kada tim prašnjavim rukama ide po očima i kopa nos (što je ružno i samo po sebi), opomenem je, ali koliko puta to napravi dok ne gledam
    i ništa joj nije, kao što rekoh, dijete u životu nije imalo ni proljev niti je povraćala, najveća viroza je bila ona neka zimska s temp. od 38,5

meni se te vlažne maramice gade, a za gelove nisam ni znala
    ako ću joj brisati ruke s vlažnim maramicama, to uglavnom bude kada jede neko voće pa se zacmolja, smeta joj taj ljepljivi osjećaj na rukama
    tada ih još dodatno smočim vodom, zapravo isperem onaj sapun s njih i onda prebrišem
    nikada joj ne brišem lice maramicama, a usta pogotovo ne

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nikad nista nisam sterilizirala

od "pojacane" higijene mogu se prisjetiti samo kad je S. imao mononukleozu, pa smo malo vise pazili da ima samo svoju casu isl. (od tada mu je ostalo da vadi novu casu, svaki put kad zeli popiti casu vode )
    nitko od nas se nije zarazio (N. je imala 8 mj. tada), a nikakve nazi higijenicarske navike nismo uvodili, ljubili se i grlili kao i prije, spavali zajedno u krevetu, kuhali i jeli

tako da su mi neke redovne i svakodnevne radnje ovdje pobrojane, cisti SF
    Posljednje uređivanje od emily : 18.07.2012. at 19:44

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja baš volim čitati knjige koje su kroz puno ruku prošle. Onako žute, stranice lijepo zalistane, tu i tamo koja fleka ne smeta me uopće. Uvijek kad takvu knjigu uzmem u ruke prvo pomislim da je jako dobra kada ju je toliko ljudi pročitalo. Zapravo mi je gušt čitanja veći što je knjiga starija. Kod novih knjiga mi to fali mada nije da ih ne čitam. A smatram se sasvim urednom osobom.

A vama koji radite u knjižnicama uvijek pomalo zavidim na miru koji imate na radnom mjestu. Barem mi tako izgleda ovako izvana.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

biti knjiznicarka - moj dream job

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

evo jednog teksta koji se bas dobro uklapa u temu

http://www.tportal.hr/lifestyle/zdra...kupaonici.html

lady.x avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Prioritet mi je da imam kvalitetno vreme sa porodicom, zaista nisam od zena sa krpom u rukama kojima sve smeta i ne opterecujem se neredom. Od kad imam dete, po pitanju nereda su mi kriterijumi mnogo snizeni, a narocito od kad radim, jer zelim da to malo vremena sa porodicom svi uzivamo. Kad se najave gosti, uvek ne moze bez rzinskog spremanja i kamufliranja loma, od te procedure popadamo od umora nekad
    Ono sto je meni jako vazno je da je sustinski nesto cisto, a ne na izgled - ja recimo patim da su ciste kvake i slavine, nervira me kad neko sedi po javnom prevozu pa mi sedne na krevet na kome nema prekrivaca i prekrivace cesto perem, imam milion krpa za sto namena i poludela bih kad bi mi neko pogresnu iskoristio za nesto, obuca jeste na podu u hodniku, ali se zna "zona" u hodniku gde je obuca koja se nosi van i tu se ne gazi u kucnim papucama i obrnuto... Vazno mi je to, a vizuelno zaista deluje da je haos. Recimo ormar mi je gotovo stalno nesredjen, uvek ima nekih stvari po kaucu, ...

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj emily prvotno napisa Vidi poruku
    evo jednog teksta koji se bas dobro uklapa u temu

http://www.tportal.hr/lifestyle/zdra...kupaonici.html
    džizs, jel više dosta ovih gadarija

brrrrrrrrr, ma svi bi trebali bit na zaraznoj po svemu ovome kaj se piše

držim četkicu na lavabou, ima kapicu, ali naravno da je šiknem unutra čim operem zube....znači, trebala bi je osušit fenom ili zabranit puštanje vode u wc-u dok se moja četkica ne osuši....ili je ispeljat van iz kupaone.....ili stavit u ormarić kojeg nemam....ili kaj....

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Evo me, uredjujem vec nekoliko dana stan, mjenjam kauc, stol, stolice, komoda, hiljadu sitnica i farbam, sto sama, danas uletio mm, i kroz par sati napravio ono sto bi meni trebalo dva tjedna s trbuhom do zuba. I sve si mislim ovih dana, sada imam vremena, sad cu fino pedantno, kad vec mjenjam saltere i uticnice nadobudno usisavam iznutra (na tragu onome sa stapicima za usi) , skinula sam sve knjige iz biblioteke i njih ususala i lagano vlaznom krpom prebrisala (oko tisucu komada),i moram priznati DA MI JE DOSTA!!!!! Upravo sam primijetila da mi je nogica na komodi montirana krivo, danas vise nemam snage struskati mrljice farbe s crnih plocica i jedna stolica koja se montira doma se laganini klima i zivo mi se fucka!!!!!!
    to je valjda ona faza kad imas radove ukuci i onda zadnji dan sfusaris sve sto mozes sfusariti. Ali fakat mi je dosta krame i zelim doci do faze usisavac i vaza na stolu.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj emily prvotno napisa Vidi poruku
    biti knjiznicarka - moj dream job
    potpis

mada, nakon ove teme .....

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Svesrdno potpisujem pomikakin tim.
    Uopće mi dosad nije sinulo da bih mogla... pa, hrpu toga što ovdje piše.
    Volim da je opći dojam-relativno uredno, čistoća mi je jako važna u kupaonici i kuhinji, a gade mi se očite stvari-npr., danas mi je bio vodoinstalater zbog nekih problema s odvodom kade i u kupaonicu mi je ušao direkt s hodnika u vidno prašnjavim cipelama. Nije stigao ni izaći, ja sam već oprala pod. Ali to je to-vidljiva nečistoća.
    Ostalim se ne opterećujem, na isti onaj način na koji odbijam razmišljati da time što djetetu dozvoljavam da razgovara na mobitel, povećavam za ne znam koliko (jer se, upamtili ste, ne opterećujem time) mogućnost da oboli od tumora na mozgu.

Ne postoji situacija u kojoj se ne može primijeniti ona da ni u čemu ne treba pretjerivati, zar ne?

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

tek sad ovo vidim.
    svi za kauč, dašta.

a di da držim četkicu nego blizu zahoda, ne bi da imam kupaonu od 25 kvadrata.
    pazi molim te, to je jaaaakoooo opasno.

a ovo s knjižnicom i čitanjem na zahodu
    čitam na zahodu, da, to je jedino mjesto di mogu na miru čitat. al dobro, u devedeset posto slučajeva se samo pravim da obavljam još nešto uz čitanje.

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    potpis

mada, nakon ove teme .....
    I moj. Dok su druge curice htjele biti glumice, pjevačice, balerine, ja sam samo htjela raditi u knjižnici.
    Ova tema me nije obeshrabrila

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Dovoljno je poklopit wc skoljku poklopcem kad pustas vodu
    Citiraj ZO prvotno napisa Vidi poruku
    džizs, jel više dosta ovih gadarija

brrrrrrrrr, ma svi bi trebali bit na zaraznoj po svemu ovome kaj se piše

držim četkicu na lavabou, ima kapicu, ali naravno da je šiknem unutra čim operem zube....znači, trebala bi je osušit fenom ili zabranit puštanje vode u wc-u dok se moja četkica ne osuši....ili je ispeljat van iz kupaone.....ili stavit u ormarić kojeg nemam....ili kaj....

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ja sam stvarno jedna velika, velika prljavica

Ne samo da imam jednu spužvicu za wc nego sam danas prala prvo zahod pa pod oko školjke pa lavandin, i tek na kraju sam se sjetila ove teme. Tješim se da kemija kojom perem ubija sve baje.

Glede knjiških beštija, kad mi je srednjem bilo 8 mjeseci uzeo je slikovnicu od prijateljičinog sina koji je 15ak dana prije bio zaražen rota virusom (to smo sve utvrdili kad ju je strpao u usta ). Naravno da se zarazio. Nisam pojma imala da je uopće moguće da virusi prežive na predmetima tako dugo.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

LE okej, to ću napravit ja koja se opterećujem možda ovakvim stvarima

šta sa ostalim u kući? i onima koji dolaze inače češće? rjeđe? bilo kad?

da im održim svima predavanje na temu poklapanja wc školjke?

ili stavim natpis: OBAVEZNO prije puštanja spuštajte dasku inače....

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Moji ukucani znaju da treba nacelno spustat poklopac, no mi nemamo cetkice okolo nego u ormaricu. Jedino mi rucnici stoje na perilici rublja ali ormaric je u planu. Kod nas je poklopac spusten uvijek, tako mi je ljepse.
    Posljednje uređivanje od Lucija Ellen : 19.07.2012. at 08:52

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Lucija Ellen prvotno napisa Vidi poruku
    Moji ukucani znaju da treba nacelno spustat poklopac, no mi nemamo cetkice okolo nego u ormaricu. Jedino mi rucnici stoje na perilici rublja ali ormaric je u planu. Kod nas je poklopac spusten uvijek, tako mi je ljepse.
    Kod nas je poklopac uvijek dignut, ali stvarno 99% vremena. Meni je tako ljepše, ne znam zašto.
    Jednom je MM spustio poklopac kad je bio na wc - u prije spavanja. Ja sam se u noći digla i u mraku otišla na wc, naravno automatski sjela i počela pišati.
    To je bio događaj za zapamtiti.
    I onda lijepo sred noći, ne znam što bih prije. Kupam se, perem wc, perem pod,...
    Skoro sam istukla muža.
    Tako da, kod mene se poklopac ne spušta, ni u ludilu.
    Posljednje uređivanje od Anemona : 19.07.2012. at 08:58

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Kod nas je poklopac uvijek dignut, ali stvarno 99% vremena. Meni je tako ljepše, ne znam zašto.
    Jednom je MM spustio poklopac kad je bio na wc - u prije spavanja. Ja sam se u noći digla i u mraku otišla na wc, naravno automatski sjela i počela pišati.
    To je bio događaj za zapamtiti.
    I onda lijepo sred noći, ne znam što bih prije. Kupam se, perem wc, perem pod,...
    Skoro sam istukla muža.
    Tako da, kod mene se poklopac ne spušta, ni u ludilu.
    He he he, nisi jedina....Ovo isto je moja kolegica napravila, ali na poklopac obučen u onu dlakavu navlaku, he he he... Tad sam prvi put shvatila čemu to čudo služi - nije napravila poplavu jer je ta navlaka sve upila, ali ju je morala prati...

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ahahahah....
    ne mogu si ni zamislit kakav cirkus bi bio kod nas da počnem spuštat poklopac...
    Nekidan sam pregledavala kojekakve slike kupaonica i vidjela odličnu dasku, na unutarnjoj strani poklopca je pisalo "don´t miss",
    to je moj trenutni problem. Mali je počeo pišat stoječki, svaki put kada uđem u wc prvo perem dasku i oko wc-a

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Kod nas wc daska uvijek spuštena, em ljepše izgleda em najmlađi nemože niš ubacit unutra.....

Probala sam sad nekoliko dana ne oprat pod (mislim da 4 dana) , mogu reći; katastrofa (nije se zmazanoća tolko vidla kolko je voda bila prljava)

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Kosjenka prvotno napisa Vidi poruku
    Mali je počeo pišat stoječki, svaki put kada uđem u wc prvo perem dasku i oko wc-a
    i to ti nije dovoljan razlog da ga vratiš na pišanje sjedeći?
    čak i ako, na ovome topiku, zanemarimo zdravstvene razloge?
    Posljednje uređivanje od apricot : 19.07.2012. at 10:50

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Dijete jednom mora naučiti pišat stojećki, ako ga je sad krenulo zašto ga vraćat. Ionako muški zapišavaju uokolo čak i u odrasloj dobi, rijetki su koji pišaju uredno. Nije stvar u ciljanju nego u onom početnom i završnom mlazu, uvijek će biti svega uokolo.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj mamasch prvotno napisa Vidi poruku
    Dijete jednom mora naučiti pišat stojećki, ako ga je sad krenulo zašto ga vraćat. Ionako muški zapišavaju uokolo čak i u odrasloj dobi, rijetki su koji pišaju uredno. Nije stvar u ciljanju nego u onom početnom i završnom mlazu, uvijek će biti svega uokolo.

mamasch, ovakav stav mi nekako i ide uz muža pored kojega ne možeš sama sa frendicama na more ili slično

zašto bi morali pišati stojeći?
    zašto bi morali zapišavati?
    što znači "naučiti"?
    naravno da će uz tarabu pišati stojeći, ali doma...

ne kužim

silkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

I moj muž piša stojećki.U stvari mi nikad nije ni palo na pamet da bi muški to mogli obavljati sjedećki.Mislila sam,svi muški to tako.
    I ne bih mogla sama s frendicom na more,vjerovatno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •