Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1838

Tema: Neurednost

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    silkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

I moj muž piša stojećki.U stvari mi nikad nije ni palo na pamet da bi muški to mogli obavljati sjedećki.Mislila sam,svi muški to tako.
    I ne bih mogla sama s frendicom na more,vjerovatno.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj silkica prvotno napisa Vidi poruku
    I moj muž piša stojećki.U stvari mi nikad nije ni palo na pamet da bi muški to mogli obavljati sjedećki.Mislila sam,svi muški to tako.
    Ah, čuj, to ima veze i s visinom... Kad muško ima 190 cm u visinu ili više, teško je pogoditi rupu tamo negdje dolje pa je praktičnije sjesti, naročito usred noći ili rano ujutro (i kad nemaš previše odjeće na sebi).

Nisam o tome razmišljala sve do nedavno, ali 12-godišnji sin (trenutno visok skoro kao ja, a to je 170) isto je počeo to prakticirati na isti način i uz obrazloženje da mu je tak lakše.

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj silkica prvotno napisa Vidi poruku
    Naravno da muški mogu pišat sjedećki, i ponekad MM to prakticira kada se recimo moja kćer kupa a njemu je frka na WC. Sigurno neće odlaziti preko puta kuće u šikaru pišat stojećki, nego će na brzinu sjesti na školjku i obavit to sjedećki, da ga baš žensko dijete ne gleda u guzicu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •