-
Kuhinjskih krpa ima oko 30. Služe samo za suđe i eventualno posušiti stol ili radnu plohu. Ne brišemo se njima, to mi je fuj. Za to služe papirnate salvete.
Ručnici u gornjoj kupaoni: 18 malih (50 x 100) i 6 velikih (100 x 200). Pločice su žute i bijele, isto tako i ručnici... ima i par zelenih i plavih, jer je dragi tražio plave, a meni su zeleni bili lijepi. (Ima i 10-tak starih ručnika koji stoje i čekaju bolje dane.)
U donjoj kupaoni, koju najčešće koriste gosti: 10 malih i 3 velika ručnika, pločice su bijele i narančaste, a ručnici narančasti, crveni i žuti.
Posteljine imam previše. Jednostavno ne mogu odolit kad vidim neku koja mi se sviđa... Mi koristimo 5-6 kompleta s navlakama za poplun (200 x 200) i 3 kompleta s plahtom za ljeto. Za goste imam sve za jednu osobu, jer su takvi kreveti, 3 kompleta za dvoje s poplunom i 1 komplet s plahtama za ljeto (to još moram dopuniti s bar jednim kompletom).
Imam još spremljene bakine stare posteljine i 2-3 kompleta koja sam ja kupila koja mi se više nisu sviđala, pa sam ih zamijenila ljepšim primjercima
. To je spremljeno za kućicu u prirodi. Jednoga dana.
Smjehuljica ima, mislim, 5 kompleta, ja kupila samo jednog, drugo smo dobili.
Volim pasirati boju pločica s ručnicima... boju zidova s posteljinom... ne mogu si pomoći.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma