-
Osoblje foruma
Hm. Kuhinjskih krpa imam 20-30, tko ce znati. Sve bijele su za sudje, jer mi je tako lakse zapamtiti, a druge su za ruke ili sto vec. Bacim kad mi ne izgleda lijepo, sto je nekad u roku od par sati, a nekad u roku od par dana. Ne brisem njima hranu i ne perem kuhinju. Nitko se u te krpe ne brise dok jedemo.
Mislim da imam oko 12 ili 14 velikih, vjerojatno jednako toliko manjih (tipa za ruke) i onda jos dvadesetak onih najmanjih, za lice, koje koristim samo ja. Bitno mi je da ih imam dovoljno tako da napune cijelu vesmasinu kad ih perem (fali mi jos koji da bih je napunila do vrha, sto je opet sindrom americke megalomanije). Iako imam pametnu masinu koja vaze robu i dozira vodu, ne dozira struju, pa ono...
Posteljina mi sva pase uz zidove :mojca:
i imamo oko 6-7 plahti za bracni krevet i jedno 5 kompleta (navlaka za poplun, plus po dva jastuka). Plus nesto dodatnih jastucnica. Plus dva seta posteljine za goste, ali ne zato sto imam goste koji mi se gade pa im dajem nesto posebno, vec zato sto mi ta dva seta ne pasu vise u spavacu sobu tj. jedan od njih je americkog stila, s onim nekim pod i nad plahtama, a to nije za divljake poput mene. Probudim se ujutro zamotana kao kobasica i jedva disem od tih cudesa.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma