Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1838

Tema: Neurednost

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    A nego kako. Naravno da su ručnici u boji kupaone. Svi poslagani po veličini na police otvorenog ormarića. A imam ih- ah, poprilično...Idem sad slagati hrpu.
    ahhh, zavidim vam. ja ih imam raznih, i po boji i po očuvanosti :posledicedugoročnekrize: tek u poslednje vreme kupujem nove, po želji i upareno po bojama. recimo da imam jedno 15-tak onih najvećih, za brisanje posle kupanja, onih manjih i više. krpa takođe petnestak, s tim što upotrebljenu bacam na pranje svakodnevno, a nekad i češće. njima brišem samo sudove, mi se brišemo salvetama. posteljina po 3-4 kompleta per capiti.
    a što se osnovne teme tiče, hajde da se i ja pridružim - s godinama, nered mi sve manje smeta, ali zato prljavština podjednako. što se tiče nereda, moram priznati da se prilično trudim da ga eliminišem, ali sam snizila kriterijume otkako nas je petoro, pa se desi da bude raznolik haos. no, to me, kao rekoh, sve manje dira. "pacijent" sam za peglane krpe, pamučne stolnjake dok se jede, kratkoživeće truleks krpe i sunđere. prašina mi je manji prioritet od wc-a, koji se trudim da je uvek čist. videćemo kako će to izgledati kad mali muški krene da cilja unaokolo, za sad samo sedi na wc adapteru...
    u stanu u kojem smo već skoro 2 godine još uvek mi fali dobro osmišljenog prostora za razne stvarčice, pa se tako bespotrebno pravi nered od predmeta koji nemaju stalno mesto. no, imam čvrsto obećanje od mm-a da ćemo i to rešiti (on je izvođač radova, i treba mu veeečnost da se pokrene, al' kad krene, čuda čini-)...
    uglavnom, moglo bi biti urednije, kad svi zama'nemo, kuća zablista, kad se populacija opusti bude svega. c est la vie...
    Posljednje uređivanje od Vishnja : 20.07.2012. at 18:15

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •