-
Manje dijete katkad sjedne i piški sjedeći. I onda ne drži stalno da mlaz ide dole, pa mu dođe do taman ispod daske, al onda se prelijeva niz stjenku školjke. To mi dođe skoro gore nego špricanje naokolo (koje im se dogodi zbog pada koncentracije u po pišanja) jer, ako ne vidim odmah, uljepi se između svih fuga i masa. A kad nisu najnovije ipak zadrže neugodan miris il boju :/
O ručnicima: najveći su za tuširanje, nakon jednog korištenja raširimo na kadi da se osuše i ne uhvate plijesan u košari, potom na pranje. Imamo ih oko 10ak.
Manjih imamo oko 20. Perem sve rublje, posteljinu, ručnike, krpe skupa, ako bude dlaka - maknem. Što mogu, ne smeta me. Gade mi se neke druge stvari. Bogu dragom hvala što ovdje nemam žohara ko u stanu u kojem sam odrasla.
Još o ručnicima.Smeta me što i jedni i drugi nakon godinu-dvije odrvene. Mislim, koristim ja njih, imam faza kad me nije briga, ima onih kad rečem da mi je drven ručnik piling, al ima i onih kad bi htjela mekaniiiiiiiiiiiii. A neću omekšivač. Jer mi prejako miriši i jer ručnici onda ne upijaju i jer mi smeta ta kemija. Pa rađe imam drvene.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma