Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1838

Tema: Neurednost

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Neli prvotno napisa Vidi poruku
    bože dragi... kad sve ovo čitam, čini mi se da za ovakve kao ja postoji medicinska dijagnoza
    meni ako nije red, sjaj i sve na svom mjestu postanem toliko nervozna da sam se u stanju i posvađati se čisto
    zbog te nervoze. nered me čini nepodnošljivo nemirnom: od prašine, preko mrvice na podu, one na kuhinjskom pultu, ne d'o bog
    da se odmah nakon kuhanja ne prebriše peć ili nakon stavljanja suđa u perilicu ne oriba sudoper...
    fakat, dok ne dovedem sve navečer kad junior ode spavati u kakav takav red, ja se ne mogu opustiti ni toliko da sjedem pred
    tv ili uzmem knjigu. prvo krpa u ruke pa onda tek knjiga
    Nisi jedina, i kod mene je ista stvar. A iskreno, baš me briga jel za dijagnozu ili ne; uživam kad mi je čisto u kući, meni je to dovoljna satisfakcija za uloženi trud.

Neli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj winnerica prvotno napisa Vidi poruku
    Nisi jedina, i kod mene je ista stvar. A iskreno, baš me briga jel za dijagnozu ili ne; uživam kad mi je čisto u kući, meni je to dovoljna satisfakcija za uloženi trud.
    joooj, sad mi kao lakše.... nisam jedina, ima nas za cijeli odjel na psihijatriji za popunit )

ma ozbiljno, ja sam svjesna da imam problem u glavi, ali ne merem si pomoći. jednostavno ne mogu živjeti u neredu, ne osjećam se dobro... valjda to ima nešto s control-freak karakternom crtom. naime, jedna sam od onih koji moraju sve planirati i imati pod kontrolom inače im izmiče tlo pod nogama... a red u kući i nije nešto što će ti izbjeći samo tako kontroli ako svaku stvar vratiš na svoje mjesto i omaneš krpom gdi vidiš da se skupilo nešto čega tu ne bi trebalo biti. tako da je čišćenje i pospremanje valjda i vid terapije za ovak'e k'o ja

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •