Odličan je registrator, sa spojnicama na klik sa strane+prozirni umeci za papir (s rupicama), tako da ih možeš staviti na spojnice.. i onda u njih slažeš račune, papire, sve.. meni je to genijalno!!
da... imala sam tako riješeno do prije adaptacije stana, svaki prozirni umetak za drugu vrstu računa. meni se kod toga nije sviđalo što računi nisu uniformirani pa se naprave kao mala brdašca i onda registrator više ne stane u svoju kutijui onda me to živcira...

mislim da ću opet tako. ali ovaj put kupim mali registrator pa bušim direktno račun. barem ove koje moram kidati pa su glupih dimenzija...

A može i u jednoj dubokoj ladici, pa trpaš, trpaš...i onda ti dođe opomena pa sve račune na pod, pa kopaš i , naravno onaj koji tražiš je na dnu, pa još neplaćen...
Ah, živjela neorganiziranost. A imam registratore-prazne. Ali, mene to ni najmanje ne živcira. Računi posloženi=naučna fantastika.
ovo mi se dogodilo baš neki dan, ali ne u ladici nego u toj vrećici pa sam klela i bijele i crne i bulu i cijelu Morešku... zato sam i pitala.