Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1838

Tema: Neurednost

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ovih dana smo bili u vikendici pa sam se pakovala, raspakivala. I pade mi na pamet pitanje: vi koji uzimate novi peškir za svako tuširanje, kako to radite na letovanju? Kad bismo na moru, za svako tuširanje uzimali novi peškir, trebalo bi da povučemo prikolicu samo za peškire. Ili na letovanju spuštate kriterijume? Ili letujete samo u hotelima?

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Na ljetovanju svatko ima ručnik za plažu, ručnik za tuširanje, ručnik za noge i ručnik za umivanje. Ova zadnja dva su minijaturni.
    Za ruke je zajednički.

Znači bez problema koristim sedam dana jedan ručnik za tuširanje kad nije korišten u druge svrhe. Bitno je da nije mokar, tj da ga svaki put stavim van sušiti. Milsim si da ionako ga koristim sama i to kad sam već istuširana i čista.
    Kod kuće za tuširanje koristim isti ručnik dva, najviše tri dana.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj vissnja prvotno napisa Vidi poruku
    Ovih dana smo bili u vikendici pa sam se pakovala, raspakivala. I pade mi na pamet pitanje: vi koji uzimate novi peškir za svako tuširanje, kako to radite na letovanju? Kad bismo na moru, za svako tuširanje uzimali novi peškir, trebalo bi da povučemo prikolicu samo za peškire. Ili na letovanju spuštate kriterijume? Ili letujete samo u hotelima?
    Naravno da se kriteriji mijenjaju i prilagođavaju s obzirom na situaciju, nije u kamenu uklesano.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj vissnja prvotno napisa Vidi poruku
    ma spustim kriterije, naravno
    ništa nije uklesano u kamen
    kod kuće radim ovako, negdje drugdje onako kako zahtjeva situacija
    nikad se slijepo ne pridržavam pravila, inače meni je more blizu pa nosim samo za plažu ručnik
    ako idem negdje na dulje onda kako mi je zgodnije, nije bed

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •