Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1838

Tema: Neurednost

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

za toples gnjavi i moj al nama su stvarno blizu zgrade, a ja obožavam bit gologuza da me ništa ne sputava, hodla bi cijele dane samo u gaćama.

Čuj to mu je njegova mater tupial godinama za veš i ne može on preko noći promijenit svoj mentalni sklop. Bolje da je to nego da picajzlira na drugi način.
    mom je mama tupila svakodnevno kako se hrana brzo kvari i terba je odmah frknu tu hladnjak i ne jest skoro ništa dugi dan jer to više ne valja. To iskorijenit je nemoguće, pa sma od toga odustala, radim po svom i ne čujem ga.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    za toples gnjavi i moj al nama su stvarno blizu zgrade, a ja obožavam bit gologuza da me ništa ne sputava, hodla bi cijele dane samo u gaćama.

Čuj to mu je njegova mater tupial godinama za veš i ne može on preko noći promijenit svoj mentalni sklop. Bolje da je to nego da picajzlira na drugi način.
    mom je mama tupila svakodnevno kako se hrana brzo kvari i terba je odmah frknu tu hladnjak i ne jest skoro ništa dugi dan jer to više ne valja. To iskorijenit je nemoguće, pa sma od toga odustala, radim po svom i ne čujem ga.
    To se jednostavno rješava - daš njemu da ON vješa veš.... Kak god objesi, dobro je jer ne moraš ti! A onda nek prakticira svoj (ili mamin) okp koliko god hoće. Bar se neće buniti da žena u toplesu izlazi na balkon, he he he....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •