Pokazuje rezultate 1 do 35 od 35

Tema: Koliko su vješti u čitanju vaši prvašići?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Adrijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Gdje si našla popis lektire za 2. razred? Imaš link?
    Moja Lara lijepo čita, sve super, nema nikakvih problema s time. Ali nju čitanje knjiga uopće ne zanima, i baš mi je žao radi toga. Ja sam kao klinka non stop visila u knjižnici. Tako da sam namjeravala da preko ljeta pročita bar jednu dječju knjigu koja nema samo par stranica.
    Treba vježbati čitanje, i dati im da čitaju ono što ih zanima. Ona je izabrala priče o princezama i čarobnicama pa se nadam da će ju to potaknuti da u knjižnici uzmemo npr. nešto od Ivana Kušana i sl.

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Adrijana prvotno napisa Vidi poruku
    Gdje si našla popis lektire za 2. razred? Imaš link?
    Mi smo dobili od učiteljice na kraju školeske godine. A imaš na netu razne linkove, ovaj je simpa: http://www.knjiznica-kutina.hr/Porta...202.%20raz.pdf

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi smo imali Pinokia. Moja nije bila vješt čitač no pročitala ga je bez problema. Jedino što sam joj ja pomogla u organizaciji vremena

Citiraj Adrijana prvotno napisa Vidi poruku
    Ali nju čitanje knjiga uopće ne zanima, i baš mi je žao radi toga. Ja sam kao klinka non stop visila u knjižnici. Tako da sam namjeravala da preko ljeta pročita bar jednu dječju knjigu koja nema samo par stranica.
    Treba vježbati čitanje, i dati im da čitaju ono što ih zanima. Ona je izabrala priče o princezama i čarobnicama pa se nadam da će ju to potaknuti da u knjižnici uzmemo npr. nešto od Ivana Kušana i sl.
    Gregovi dnevnici su dobra navlakuša za čitanje

Adrijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj larmama prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo imali Pinokia. Moja nije bila vješt čitač no pročitala ga je bez problema. Jedino što sam joj ja pomogla u organizaciji vremena

Gregovi dnevnici su dobra navlakuša za čitanje
    Stavljam Gregove dnevnike na listu.
    A izgleda da bi mogli i Pinokia.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •