-
Drago mi je da sam sa vama
Pozdravljene!
Najprije de vam kažem ko sam. Moje ime je Eva i živim u Sloveniji, zato vas molim sko nešto ne bude dobro napisamo :( u vašem jeziku da mi oprostite :oops: .
Več nekoliko puta sam vas brala ovde a sada sam se odlučila i da vam pišem. Pa da čete znati kakve imam probleme najprije ču vam objasnit moju historiju. E tako. Več 7 godina ja i MM pokušamo da si ustvarimo obitelj i bili smo 3 pota na IVF. I među vremeno smo razgovarali da ako ne bude posvojit čemo. I nita nije bilo :( tako da nisam ni jedan put zatrudnjela ni za jedan dan. Uz IVF dali smo molbu na centar za socialni rad, obavili sve paire koji su potrebni i kod nas se na dete čeka najmanje 10 godina. Odlučili smo da idemo u akciju za mednarodno posvajanje dali sve papire da se prevedu na hrvatski jezik i ovjerili jih kod gradskog sudnika. Svi papiri čekaju i neznamo više kamo. Stojimo na istom mjestu i samo se vrtimo u krugu. Uključili smo sve moguče prijatelje, od prijatelja prijatelje i čekamo svaki dan da dobijemo bar jedno poruku da se nešto dešava. Ali nažalost ništa. Pokušali smo u Hrvatskoj i kazali su nam da nema šanse. Zvali veleposlanike u srbiju i črno goru , u makedoniju ali nigde nama dece za Slovence.
Tako puno se želim biti mama bebici kojeg je ostavila mama ali nema šanse. Molim vas dajte mi nadu i kažite što da još uradim. Mislim da je sonja29 kazala da ide u Međigorje. Ako ima nešto novo ili mi dajte tel. broj ili bilo kakvu adresu molim vas.
Nadam se da vas nisam previše zamorilal mojim pisanjem.
Želim vam lep vikend !
Eva* :D
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma