Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: opločnjaci i korov

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno opločnjaci i korov

Imam velii dio dvorišta u tim opločnjacima, u početku sam to marljivo pljevila, onda sam zalijevala vrelom vodom sada tog korova ima previše i rado bi ga pošpricala. Sva moja ekološka uvjerenja su pala u vodu i tražim idealno špricivo.
    Mislila sam ga pošpricati dan prije odlaska na go, nekako se nadam da će nakon desetak dana biti sigurno za klince.
    Jel ima tko kakav savjet?
    Da i nemam životinaj u dvorištu trenutno tako da se ne moram za njih bojat (nevjerovatno kako lako se otruju životinje tim prokletim otrovima).

rutvica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Špricaj čistim alkoholnim octom. Meni je ljepše kad se između ploče zeleni, ali ako baš želiš ubiti biljčice, ovo je nejneotrovniji način da to napraviš.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Da li si kada radila sa herbicidima? To je jako otrovno i moraš biti silno pažljiva. Osim toga ako je korov samo između ploča, moraš dobro pošpricati lišće da bi odumro.

Naravno da i u ZG ima firma koja se time bavi (Sanitacija dd), ne znam cijene, ali vjerojatno će učiniti kako treba. Herbicidi su isto skupi, pogotovo ako moraš kupovati malu količinu.

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Nisam ja radila ali mm je.
    Znam da je jako otrovno zato sam dosada i izjegavala.
    Na go idem 30.07. ako do tada ne smislim neko rješenje onda ćemo špricat.
    Sad ću prvo ocat isprobat.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •