evo već dva dana razmišljam gdje bi ovo stavila, pretražujem forum u potrazi za sličnim temama, i kako bi uopće nazvala ovo sve skupa...
ako sam fulnula mjesto molim vas slobodne me prebacite na adekvatnije.

e sad, Nia doji već 22 mjeseca (za par dana), i veliki je cicoljubac. od kad se rodila uvijek joj je lijeva dojka bila "draža" iako sam ja forsirala uvijek obje. međutim, nakon sad se više ne sjećam koliko vremena, ali recimo pola godine dojenja sam primjetila da mi je lijeva, malo veća od druge. nisam na to obraćala pažnju, mislila sam vjerojatno će se sve vratiti u normalu kad jednog dana prestanemo sa dojenjem. međutim kako je vrijeme prolazilo to je postalo sad već stvarno izraženo. tako da preko grudnjaka se vidi da je jedna konstantno veća od druge. ne bi ni skužila koliko je jako dok mi mama nije jedan dan rekla što ti je sa cicama? sad me postalo pravo frka. spremam se kod doktora samo ne znam još ni sama kuda bi, jer bi voljela kod nekog privatnika, no to sad nije bitno.
zanima me jel možda netko imao takav problem, pa da se situacija nakon prestanka dojenja vratila u normalu?