Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Prestanak dojenja - promjene u tijelu

Bilbo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno Prestanak dojenja - promjene u tijelu

Hi drage cure,

nisam znala gdje da smjestim ovu temu, pomalo sam tražila posvuda, ali nisam našla što mi treba...unaprijed se ispričavam ako ima slična tema...

Dakle, mi smo nakon predivnih 28 mjeseci dojenja prestali prije tjedan dana. Bilo je postupno prestajanje, već ca. 4 mjeseca smo se polako pripremali na to i ostali na jednom ili 2 podoja prije spavanja.
    E sad, bojala sam se zastoja mlijeka, ali ništa nije bilo. Nakon ca. 3-4 dana me počelo zatezati u trbuhu ( u to sam vrijeme bila sigurna da sam ostala trudna), nakon opet 5 dana sam imala malo, malo krvarenje (samo jedno veče, svjetle crvene boje), počele su me zetezati sike, izgubila sam apetit, promjene u raspoloženju, bolovi u leđima, mislila sam sigurno sam trudna. Sinoć dobila laganu temperaturu uz bolove u leđima, jutros sve prošlo. Jutros sam napravila test-negativan.
    A simptomi su svi tu i sad me zanima da li reakcija tijela na prestanak dojenja može biti takva? Sad me već neprestano barem 7 dana zateže u trbuhu.
    Nešto se ne sjećam da prestanak dojenja ima takve posljedice, ako je postupno, čini mi se malo preburno...?

Čitala sam da kod pada hormona može doći do laganog ovulacijskog krvarenja i da to ne mora biti implantacijsko kako sam ja mislila...
    ne znam, malo sam zbunjena, željela sam biti trudna, pa sam jutros kod negativnog testa ostala jako razočarana i tužna što sam znakove koje mi tijelo šalje mogla tako krivo interpretirati...

Kakve su vaše tjelesne i druge reakcije bile na prestanak dojenja?

Kako

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ako imas ta krvarenja idi ipak ginelologu da vidi sta je. Jel imas normalne cikluse inace?

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Meni se pojavio spotting za vrijeme ovulacije. Druge promjene nisam primjetila.
    Ja bi isto otišla doktoru, bol u trbuhu/leđima uz temperaturu ne bi ignorirala.

Bilbo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Bilo je jako kratko kravarenje, par kapi svega i bila sam sigurna da je to implantacijsko, samo sam htjela čekati da mogu uraditi test i biti sigurna.
    Poslije poroda su mi se odmah ustalili ciklusi, skraćeni, ali redovni, nedavno bila kod gin i doktora, sve pretrage bile super, hormoni svi ok, kuc,kuc...

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ipak idi na jedan kompletni ginekoloski. A mozda i jesi trudna, ali test radjen prerano

Bilbo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Hvala cure...
    Danas opet bolovi u leđima - definitivno idem doktoru.
    Inače sam čitala da ženama zna pojačano ispadati kosa...
    Ja sam osim ovih znakova kao trudnoće primjetila i da mi raspoloženje oscilira...
    anyway hvala još jednom!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •