Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Polog za kredit nakon isteka roka za otplatu kredita

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno Polog za kredit nakon isteka roka za otplatu kredita

Zna li netko što se događa sa štednim ulogom, odnosno pologom za kredit nakon isteka roka za otplatu kredita, u sklučaju da kredit nije plaćen u cjelosti?

Očekivala sam da će ga jednostavno odbiti od neplaćenog duga, no upravo gledam na netu; polog je nestao, a dug je ostao isti

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Našla sam u ugovoru; banka zadržava polog dok se kredit u cjelosti ne namiri.

Pretpostavljam da je razlog zašto ga više ne vidim na netu to što je rok oročenja prošao pa iznos više nije oročen.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

svakak pitaj u banci možda su ti ga i isplatili

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Nisu ga isplatili, stanje na računu je nepromijenjeno.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ne bi bilo ni logično da jesu; polog je jedna od elemenata osiguranja kredita pa ga neću vidjeti sve dok ne otplatim kredit do kraja. Mene je samo zabrinulo zašto ga više ne vidim u pregledu računa internet bankarstvom.

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

znam za slučaj kad je polog pokrivao mjesečne rate dok je dužnik bio bez posla i primanja. Uzeli su cijeli polog, mjesečno namirivali rate, kad se polog ''potrošio'' rate su se dalje normalno gomilale

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj kavofob prvotno napisa Vidi poruku
    Ne bi bilo ni logično da jesu; polog je jedna od elemenata osiguranja kredita pa ga neću vidjeti sve dok ne otplatim kredit do kraja. Mene je samo zabrinulo zašto ga više ne vidim u pregledu računa internet bankarstvom.
    sad valjda je ista priča ko i meni s stambenim od klinaca koja je bila izašla, a ja je nisam vidjela na internet bankarstvu, najbolje da pitaš u banci. on je tu negdje, a to da je možda oročenje prošlo, možda je prilika da se to ponovno oroči i služi svrsi

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

hvala jelena, otići ću do banke ovaj tjedan

glavno da novac nije "ispario"

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

I ja sam neki dan na internetu primjetila da mi piše oročeni polog, ali kad se uđe u tu stavku, prazno je, uopće ne piše iznos. Do sad je pisao. Kredit redovito otplaćujem, ništa još nije isteklo. Možda rade neke pametne promjene u sustavu pa se podaci drugačije prikazuju. To je kod Erste.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •