-
Evo mamice, da vam se javim. Što se tiče mojih bradavica, one su dobre, nisu uvučene. Bila mi je patronažna jutros i rekla da ga dobro stavljam na prsa. Dakle, on započne vući par puta i onda okrene plakati i izbaci cicu, pa je ja opet stavim i tako u krug. Jutros smo se mučili od 9 ujutro do 13 h na cicama. Nakon toga postao je strašno nervozan, počeo se tresti, plakati, preznojio se, i tražio jesti. Popio je nakon te borbe još 30 ml adaptiranog. U bolnici su mu u dva navrata dali adaptirano, jer je velika beba, a počeo dosta gubiti na težini
On je izgleda lijenčina i neće vući. A i ja nemam Bog zna koliko mlijeka još. Osjeća povremeno da mi se dojke pune, ali izdojim samo nekoliko kapi. Nesretna sam jer sam sanjala o tome kako ću ga samo dojiti, a gle sad ovo :/. Da napomenem, adaptirano mu dajem našpricu baš radi očuvanja refleksa.
Zaboravih napisati da ga sam ga pokušavala dojiti u svim položajima, od ležećeg do sjedećeg, pa sam probala i iznad njega da potaknem silu težu da mu pomogne to malo mlijeka izvući. Cure, sori na ovakvom postu zbrda-zdola, ali imam još i dvogodišnjakinju doma, koja se isto teško nosi sa situacijom. Možete misliti kako je, poteškoće s dojenjem s njim+ona....tako da lovim minute vremena između svih obveza i aktivnosti s njima...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma