Citiraj Amandica prvotno napisa Vidi poruku
Hej cure! Nemam puno vremena kopati po forumu i čitati postove, pa ako postoji nešto slično, neka admin prebaci. Naime, rodila sam u četvrtak navečer (prije 3 dana) predivnog velikog dječaka, prirodno, bez ikakvih medikamenata, dripa, epiziotomije, šivanja, ma sve je savršeno prošlo (o tome jednom drugom prilikom). E sad, što mene strašno žalosti je to što ga moram nadohranjivati nakon svakog cicanja i popije po 30 ml mlijeka,+. Meni još uvijek ide kolostrum samo u vrlo malim količinama, jedva si iz dojke navučem par kapi. Toliko sam željela dojiti, i evo sad ovo Grozno se osjećam. Dali je koja mama prošla slično? I postoji li način da mi mlijeko krene??? Hvala svima unaprijed na odgovorima...

Iskreno, mislim da si prerano odustala. To je tek treći dan. Samo stavljaj što više na cicu,ali pazi na njegu bradavica. Želudac im je kao kliker. Ni ne mogu odjednom puno pojesti. Zato jedu često...,na zahtjev...,a ne svaka 3h kako u rodilištu sestre donose (i onda mi još kažu da je beba plakala pa su dali bočicu,a ja se izvikala na sestru zašto mi ju nije donijela ili me zvala i ja bih došla)