Meni je prvi carski bio gori od ovog drugog ali čula sam svakakve priče tako da vjerujem da je sve vrlo individualno. Pošto je druga beba svega 18 mjeseci nakon prve vidjelo se da se tkivo nije sasvim oporavilo (možda bolje to ipak ne isprobavat). Rekli su mi da me bilo teško "zalijepiti". Nemam klasične šavove nego su rez zalijepili nekakvim gelom a na rubovima imam svega 2 končića koje su mi odrezali 5. dan kad sam išla kući. Sad trčim po kući i nastojim se sjetiti da ne dižem Laru od cca 10,5 kg kad god vikne "Nosi..."ali ne uspije mi svaki put
Sve u svemu, kad dođe druga beba nekako si mudriji
pa sam sigurna da svatko treba samo slušati svoje tijelo i ne obazirati se na to kako je drugima. Jedan dan ćeš se probuditi i shvatiti da si u SUPER FORMI!!! Želim ti to što prije.

). Rekli su mi da me bilo teško "zalijepiti". Nemam klasične šavove nego su rez zalijepili nekakvim gelom a na rubovima imam svega 2 končića koje su mi odrezali 5. dan kad sam išla kući. Sad trčim po kući i nastojim se sjetiti da ne dižem Laru od cca 10,5 kg kad god vikne "Nosi..."ali ne uspije mi svaki put
pa sam sigurna da svatko treba samo slušati svoje tijelo i ne obazirati se na to kako je drugima. Jedan dan ćeš se probuditi i shvatiti da si u SUPER FORMI!!! Želim ti to što prije.
Odgovori s citatom