Uf, pa ovaj zadnji link je neki čudan "anđeo"...

Draga winnerice, i meni je na pocetku bio cudan, ali pretpostavljam da je (po velicini groba bih rekla da je ipak djecji grob) dijete voljelo crtice u ovom stilu, mislim da sam i sama jedan takav gledala pa mi se svidjela simbolika...mozda je to vise za ljude koji ne vjeruju u Boga i Andjele, pa su odlucili na taj nacin ukrasiti grob i uspomenu na tu osobu. Ali ako ga smatrate ipak losim za ovu temu, ja ga lako maknem

kod kuce imamo puno ruza pa cesto u drvene kosarice pobodem svijeze ruze i odnesem na groblje.
za rođendam i godišnjicu smo im kupili mede od cvijeca, bili su prekrasni.
za Božić im okitim mali bor i donesem pšenicu posađenu a za Uskrs neki aranžman od uskršnjih jaja i cvijeća.
Odlicne ideje, latika! Ovo sa ruzama mi se jako jaakooo svidja!Obozavam bijele ruze. Nazalost tu, kad smo Patricka sahranili su nas jako oderali sto se tice bijelih ruza, jedna je kostala 7 CHF, negdje oko 40kn. Tako da sam tada rekla da ne zelim biti dio njihovog biznisa, kad budem imala svoj vrt sadit cu ih, ali do tada neki veliki aranzman sa bijelim ruzama je stvar luksuza, nazalost.

Ja isto prilicmo cesto mjenjam dekoracije na grobu, ali cesto imam osjecaj da nije dovoljno lijepo. Za mog andjela nije nista dovoljno lijepo trudim se i trudim, nadam se da cu to nekad znati raditi kao "profi".
Hvala vam puno sto ste napisale svoja iskustva, mislim da ce meni a i drugim mamama dobro doci Pusa