Pokazuje rezultate 1 do 40 od 40

Tema: Bolovi u pubičnim kostima

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno Bolovi u pubičnim kostima

Ove bolove vec imam mjesec dana. Sad sam u 30.tjednu trudnoce.

Osjetim ih ustvari samo kad se lezeci okrecem s jedne na drugu stranu i kad se dizem ili nosim nesto (ne pretesko, na svaki napor osjetim bol bas u tim kostima), ali stvarno jaaako boli! Zapece koliko boli. Znaci, najvise po noci je to okretanje umjetnost...

Ovo mi je druga trudnoca. U prvoj ovakve bolove nisam imala. Ali sad sam teza za 10kg u startu od prosli put... a i dobijam prilicno na tezini.

Doc kaze da je to sve normalno. Ok, normalno je. Koliko od vas ima taj problem i sto vam kazu vasi doktori? Jeste li nasle neki nacin olaksanja tih bolova i koji?

Sto sa seksom... ?

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hm, isto kod mene
    druga truudnoca i bolovi jaci, a okretanje u krevetu je zbilja napor....

nemam savjet, a ponekad se, u tim trenucima , osjecam ko neka bakica

bit ce bolje, netko vice....

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Mene su kosti u prvoj trudnoci uzasno bolile, pogotovo pred kraj.
    I moj je ginic govorio da je to normalno i zbog tezine bebe, ali i zbog sirenja kostiju.

Sad u drugoj trudnoci jos nista ne osjecam, ali je i prerano za to.
    Nazalost, moram ti reci da je meni bol u kostima trajala do samog kraja....dok bebica nije dosla na svijet
    Jos samo malo

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ma da bakica... osjecam se kao Frankestein! Kao da su me krivo sklepali... jos kad sam neki dan sepala radi grca u listu... ma katastrofa. Na rubu sam smijeha i placa samoj sebi.

Ali da, cini mi se da svaku vecer nakon duljeg tusiranja osjecam neko olaksanje u tim kostima. Ne skroz, ali bar nesto. Bas si razmisljam napraviti toplu kupkicu sada... :D

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ivonna! I pretpostavila sam da je tako jer to traje vec mjesec dana i intenzitet raste a ne pada.. tako da mi je jasno.

SAd se ja nekako tjesim, mozda ako se te kosti lijepo polako sad vec sire, rodit cu bez problema jer ce kosti biti skroz spremne. :D

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

e da, mene vruci vruci tus preporodi
    uh, divote....
    a kad sam bila trudna s mislavom, bilo je ljeto i bila sam na kupanju na plazi skoro svaki dan i nije me boljelo ovako, mozda zbog mora, djelovanje vode i sl ....

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Prva trudnoća, stidne kosti me rasturaju sve više - pogotovo po noći i nakon hodanja dužeg od 10 minuta...To mi je jedina stvarna tegoba u trudnoći, zna biti stvarno bolno.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj zrinka prvotno napisa
    bit ce bolje, netko vice....
    na papiru prazno slovo - pogledajte potpis, još me boli

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Meni je kao i Luni Rocco to jedina prava tegoba u trudnoći, kad sjedim u npr.fotelji jedva se dignem koliko me boli, a o noćnom okretanju da i ne govorim...ali još 5 tjedana pa će i to proći

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Curke, da vas utjesim, mene je uzasno bolila pubna kost u trudnoci, narocito nocu, ali cim sam rodila, tu bol vise nikad nisam osjetila. Upisite u google PUBIC PAIN, tamo ima dosta savjeta sto napraviti kad vas boli.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Pa ta bol i postoji jer se kosti sire u trudnoci kazu dragi doktori (gospođo, pa to vam je drugo stanje)... ali kako to da se to npr. meni nije dogadalo prvi put?! Cudi me to... zar moj organizam ne funkcionira priblizno isto u svakoj trudnoci...

I da, uopce nisam se sjetila malo poguglat..... thanks na savjetu!

I da li si rodila lako? Kosti su bile sretne i spremne do trenutka poroda, zar ne? :D

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Na kraju sam rodila na carski jer sam je prenjela i doktor vise nije htio riskirati.

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Anita - AZ, mene ti bolovi muče već negdje od 23. tjedna. Čitala sam da su ti bolovi puno češći u drugoj trudnoći i to pri kraju, ali, eto, nema pravila (meni je ovo prva trudnoća).
    Najviše me znalo boliti kad bih pretjerala u hodanju - redovito bih sljedeći cijeli dan morala preležati. A o noćnom okretanju da ne govorim!!! Prije svakog okretanja se moram skroz razbuditi i razraditi detaljni plan kako bih što manje stenjala i budila mužića.
    Nadam se da ti je lakše kad znaš da nisi sama!!!!! Valjda svatko ima neku boljku u trudnoći.
    Sretno i polako

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

nitko se vise ne javlja na ovaj topic ali meni je pomogao jer sam od 6-og mj.trudnice imala identične bolove kakve opisuje Paki i Anita- AZ...

Sad mi je lakše kad vidim da to nije ništa neuobičajeno...
    ja sam "slušala"svoje tijelo i odmarala sutradan nakon što bi se bolovi pojavili pa bi se tako i smirili..Pojačavali bi se kad bih bila duže na nogama i u pokretu..ali neugodno je, kad se težina prebacuje s noge na nogu, kod okretanja u krvetu, podizanja nogu pri tuširanju ...uf..

buby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

vražja simfiza
    na žalost, poznato mi je (lupite malo u pretražnik)

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Menise uz to bol poširila i na križa. Ne mogu se okrenut. Ko brod sam.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Hehe... ovo je vrlo stari topic za mene. 8) Nego, htjedoh javiti da su me pubične kosti boljele još mjesec, dva (mozda i vise) nakon poroda, ali sve manje i manje.
    Tijekom samog poroda nisu boljele, ako nekoga zanima (mene je zanimalo)... drugi su bolovi zasjenili taj mačji kašalj od boli. Vrlo sam utješna.

I da, doc je imao pravo kad je rekao da je to mozda zbog velike bebe. Bio je 4 kg...

misho Neka te muzic masira, bit ce bolje. Ipak taj brod vozi dvoje.

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

I mene je bolilo u svakoj trudnoći i sada me već zna zaboliti ali još ne jako. Jel netko otkrio nešto što pomaže?

aries24 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

mene to boli već neko vrijeme
    noć je najgora, okrećem se ko invalid
    bolilo me i s noom, al tek negdje pred kraj
    ah, proći će

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

jooooj, i mene tako jako booooli. Kad ustanem iz kreveta hodam ko robot. A da ne pričam da jedva uopće i ustanem. Prvi put nije bilo tako jako, odnosno ovako jako me boljelo možda zadnjih tjedan dva. A sad imam još tri mjeseca do poroda.
    Samo sam se htjela požaliti...

mango

Početno

I kod mene se to pojavilo u drugoj trudnoci. Beba prekosutra puni godinu dana, a ja i dalje imam probleme sa tim bolom. Ako duze hodam, ako podignem nesto teze, nekada samo kada se okrenem u snu...

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Anita , već sam ti htjela čestitati, a kad ono skužim datum

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

meni se ocito guza siri jer me uzasno bole guzni misici..ponekad se osjecam ko da sam trosnula na guzu sa velike visine...inace me ne bole dok sam u pokretu ili dok lezim vec samo kada se zelim ustati i par sekundi nakon ustajanja..kao da mi se kosti malo pomaknu pa ne uskoce odma na mjesto vec se traze...ginic rekao da je to sve normanlo jer se sirim...najgore mi je nocno okretanje ...pocela sam si rukama dizati guzu jel ju inace tesko pomaknem...
    a sto se masiranja tice...mm masira skoro svaku vecer...vec je siroti deprimiran da se trudi,a ja svejedno dahcem po noci dok se moram okrenuti...(htio se ocito izvuci)...a ja reko eto vidis..a sta bi tek bilo da ne masiras... ...tako da masira i dalje...

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ŠPitajte svoje giniće za vitamin iz grupe B,čula sam da pomaže,a ginići to propisuju

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Uh, boli .... ni okrenut se više ne mogu. A kad oblačim hlače i stanem na jednu nogu, probode me toliko da zajaučem naglas. Oči mi ispadnu od boli. :shock:

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ja bih se malo vratila na ovu temu!
    u 21 sam tjednu a ta koska me tako jako boli da mi na pamet pada svašta-od toga da se otvaram pa da nešto nije u redu... utješno je pročitati da vas toliko kaže da to ipak jeste normalno!

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

I kod mene ova bol već traje neko vrijeme. U 23. sam tjednu i ovo mi je prva trudnoća. Ponekad mi se čini da uopće neću moći ustati iz kreveta koliko boli O stenjanju noću kad se okrećem uopće da ne govorim.
    Mozarela ne brini, ja jučer bila na pregledu i sve je ok. Izdržat ćemo

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Joj, ti bolovi ce i mi zvce ispit! Niti mogu spavat, niti hodat niti se obuc... Uff! Pocelo je negdje oko 24.tj i nije prestalo. Jedino sto pomaze kod spavanja je jastuk izmedu nogu. Ali ne i kod okretanja...

jenny avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

mene isto boli.posebno kada se okrecem po noci,stvarno me zna to naljutiti..a scene dizanja iz kreveta-i jos posebno kada mi je mjehur pun

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj mišika prvotno napisa
    I kod mene ova bol već traje neko vrijeme. U 23. sam tjednu i ovo mi je prva trudnoća. Ponekad mi se čini da uopće neću moći ustati iz kreveta koliko boli O stenjanju noću kad se okrećem uopće da ne govorim.
    Mozarela ne brini, ja jučer bila na pregledu i sve je ok. Izdržat ćemo

evo i ja sam danas napokon bila kod jednog "normalnog" gina koji me je dobro utješio i skinuo silnu brigu s vrata!
    to što boli nije od otvaranja kako sam se ja plašila- jednostavno je normalno pogotovo kod više trudnoća da boli- a mene vraški boli!
    nema veze, sada kada znam da to ne može utjecati na trudnoću nijedna bol mi nije teška!
    neka boli i neka svo zlo ostane u tome! :D

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

boliiii!!!!!!!!! abnormalno! opet me je strah- ne mogu da hodam niti da se ispravim a podizanje iz ležećeg položaja je pravi podvig!
    i trtica i pubična i kičma ma doslovce sve kosti! :shock:

nije li prerano da boli baš tako jako? :? danas je pregled prošao dobro pa valjda ne može biti nešto loše od toga... :?

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Mozarela ~~~~~~~~~~ izdržat ćeš Kod mene se bolovi javljaju nakon što sam duže vrijeme u jednom te istom položaju ili se preforsiram šetnjama ili sl. Uspori malo.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

mišika hvala ti na podršci ovo danas je bilo doslovce na rubu suza...

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Na sve ćemo zaboraviti kad zagrlimo svoje mrvice ili leptiriće

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj mozarela prvotno napisa
    boliiii!!!!!!!!! abnormalno! opet me je strah- ne mogu da hodam niti da se ispravim a podizanje iz ležećeg položaja je pravi podvig!

nije li prerano da boli baš tako jako? :? danas je pregled prošao dobro pa valjda ne može biti nešto loše od toga... :?
    Kao da slušam sebe!
    Ja sam te bolove počela osjećati sa 18 tjedana. Sad sam u 32. i ne popuštaju. Sve su jači i jači. Samo ponekad mi bude dobro po par dana i onda opet krene.
    I ja sam u početku mislila da to ne može biti dobro, ali sad vidim da nas ima puno s istim problemom :/ i da je to normalno..

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj jana prvotno napisa
    Citiraj mozarela prvotno napisa

Kao da slušam sebe!
    Ja sam te bolove počela osjećati sa 18 tjedana. Sad sam u 32. i ne popuštaju. Sve su jači i jači. Samo ponekad mi bude dobro po par dana i onda opet krene.
    I ja sam u početku mislila da to ne može biti dobro, ali sad vidim da nas ima puno s istim problemom :/ i da je to normalno..

sada si me "spustila" :/ baš sam se osokolila zadnja dva dana bez bolova a po tvome to treba da se vrati!
    ako je normalno i ne škodi bebi neka boli,eh... :/

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Čuj...meni se vraćaju. Ne mora značiti da će i tebi.
    Ja sam si zamislila ovako...boli me jer se kosti namještaju, bit će mi lakši porod
    Iako u dubini duše znam da to nema veze jedno s drugim

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ja sam zadnja dva mjeseca konstantno šepala od bolova u zdjelici i preponama, desnu nogu sam doslovce vukla za sobom. A u drugoj trudnoći ništa. Valjda sam još bila rastegnuta od prve.

M@rtin@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj jana prvotno napisa
    Ja sam si zamislila ovako...boli me jer se kosti namještaju, bit će mi lakši porod
    Iako u dubini duše znam da to nema veze jedno s drugim
    U ovo sam se i ja ufurala

Mene je počelo bolit nedavno, sad sam 33 tjedana trudna. I prva mi je trudnoća

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

joj i mene boli. Ja sam još i na strogom mirovanju pa su mi se valjda i kosti i mišići opustili. Kada se dignem za otić u wc rasturaju me prepone, zdjelica, stidne kosti. ponekad osjećam neke oštre bolove u stidnim kostima pa se bojim da se ne otvaram. inače u 29.-0m sam tjednu i nosim blizance.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •