Ti si bila prije osam godina sa mnom na ljetovanju?![]()
![]()
Točno to se dogodilo, s možda nešto malo drugačijim redoslijedom, mjesto radnje: Turska.
U pravu si, ljekarne definitivno profitiraju od prehladnih i propuhastih prostorija, ali drugi dućani... Ne znam baš.
Evo, kod nas su rasprodaje, pa sam išla kupiti Fioni odjeću za iduće ljeto. Obišla sam par dućana i iz Zare i Esprita izašla unutar pola minute - jednostavno se nisam mogla natjerati da boravim u prostoru u kojem mi hladni vjetar lijepi mokru majicu za mokra leđa, a kičmom i rukama mi prolaze trnci. Na kraju sam dio kupila u Benettonu, a drugi dio u Peek&Cloppenburgu, gdje je također klimatizirano, ali na ugodnu temperaturu. Još sam i sebi neplanirano kupila neke stvari, dakle, ugodna temperatura se trgovcima definitivno isplati, pretjerano hladna ne baš.
![]()
Mima, mislim da u prostoriji nije 16 stupnjeva, nego su klime namještene na toliko, ali zbog veličine prostorije i stalnog otvaranja vrata temperatura se ipak ne spusti baš toliko nisko. Ali i 18 je hladno ako je vani u hladu 35. Izađeš iz dućana i...![]()

Odgovori s citatom
,ja sam preko 8god radila u vočarni.ljeti,kad je vani bilo 35 meni je moj šefić fino nafrljil klimu na 17 stupnjeva jer ... voće je na prvom mjestu.s tim da kad je on navečer došao na smjenu obavezno bi ju ugasil jer je njemu bilo jako hladno.i sad se ti šeći van-nutra svaki čas.o upalama koječega i pišanjem krvi da ne nabrajam.eto..
... pa ti biraj dugo sireve i jogurte.
,