Pokazuje rezultate 1 do 50 od 76

Tema: klima uređaji u trgovinama

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

I ja sam ko aleksandra&vanja, a pretpostavljam da ljekarne drže na 25 zbog lijekova (na većini piše kao neka granica tih 25 stupnjeva), a ovi koji prodaju voće i povrće da im se to što više održi. Ljeti, u stvari, izbjegavam te zatovrene centre i šopinge zbog meni prejake klimatizacije, na brzinu protrčim, pogotovo kod frižidera za mlijeko, sir, meso itd. I nosim džemper ili navučem najlonke ako ulazim u centre. A vezano za temp. šok, evo je neki dr. napravio na tportalu undo one informacije da mora bit samo 7 stupnjeva hladnije unutra nego vani (to bi onda u zemaljama sa plus 50, bilo 45?) i da zdravom čovjeku neće biti ništa, ali da kroneri moraju pazit i sad i zimi, nakačila se tu i gajski s informacijama o zavjerama industrija... činjenica je da smo prije (barem u Dalmaciji) imali doba sieste za najvrući dio dana i trgovine su radile dvokratno.

Koja je neka preporuka, svi kažu zdrav razum - ali, što je to, zapravo, koliko stupnjeva - 10, 15? Jasno mi je da je to "ovisno o dobi i anamnezi" za kućno individualno rashlađivanje, kao i sve, ali što s ovim centrima di svi idu - mallovi itd., tamo mora bit prilagođeno većini - koja je preporuka za većinu, u tim današnjim članicma ne piše.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 04.07.2012. at 18:51

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •