Ti si bila prije osam godina sa mnom na ljetovanju?![]()
![]()
Točno to se dogodilo, s možda nešto malo drugačijim redoslijedom, mjesto radnje: Turska.
U pravu si, ljekarne definitivno profitiraju od prehladnih i propuhastih prostorija, ali drugi dućani... Ne znam baš.
Evo, kod nas su rasprodaje, pa sam išla kupiti Fioni odjeću za iduće ljeto. Obišla sam par dućana i iz Zare i Esprita izašla unutar pola minute - jednostavno se nisam mogla natjerati da boravim u prostoru u kojem mi hladni vjetar lijepi mokru majicu za mokra leđa, a kičmom i rukama mi prolaze trnci. Na kraju sam dio kupila u Benettonu, a drugi dio u Peek&Cloppenburgu, gdje je također klimatizirano, ali na ugodnu temperaturu. Još sam i sebi neplanirano kupila neke stvari, dakle, ugodna temperatura se trgovcima definitivno isplati, pretjerano hladna ne baš.
![]()
Mima, mislim da u prostoriji nije 16 stupnjeva, nego su klime namještene na toliko, ali zbog veličine prostorije i stalnog otvaranja vrata temperatura se ipak ne spusti baš toliko nisko. Ali i 18 je hladno ako je vani u hladu 35. Izađeš iz dućana i...![]()