Pokazuje rezultate 1 do 37 od 37

Tema: utrogestan

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

čitala sam da se utrogestan ne smije prestati naglo uzimati. ja ga od početka trudnoće stavljam vaginalno 3x2, sad mi je smanjena doza na 3x1.
    kako su vama ukidali dozu, odjednom ili postepeno?
    ne bih željela imati problema.

medena8 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Ayan prvotno napisa Vidi poruku
    čitala sam da se utrogestan ne smije prestati naglo uzimati. ja ga od početka trudnoće stavljam vaginalno 3x2, sad mi je smanjena doza na 3x1.
    Smije ili ne smije, nisam sigurna, ja sam ga od punkcije stavljala 3x2 do punih 10 tj., onda 3x1 do punih 12 tj., nakon cega mi je ostala jedna tabla (15 kom) pa mi je dr. rekao da nastvim dok imam 2x1... Nekoliko ginekologa s kojima sam razgovarala tvrde da Utrogestan nema nikakvog smisla nakon navrsenih 12 tj. jer je samo "kap u moru" u odnosu na kolicinu koju organizam (placenta ako se dobro sjecam) sam proizvodi, ali da ga "zagrebacka skola ginekologije" daje cijelu trudnocu pa ti sad budi pametan... (pisem ovo zadnje jer vidim da si ti zatrudnila u 5. mj., tj. da si davno prosla 12. tj. )

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj medena8 prvotno napisa Vidi poruku
    Nekoliko ginekologa s kojima sam razgovarala tvrde da Utrogestan nema nikakvog smisla nakon navrsenih 12 tj. jer je samo "kap u moru" u odnosu na kolicinu koju organizam (placenta ako se dobro sjecam) sam proizvodi, ali da ga "zagrebacka skola ginekologije" daje cijelu trudnocu
    potpis na ovo!
    ja sam ga uzimala 3x2 do 12.tt, nakon toga mi je ginekologica rekla da više nije potrebno i da slobodno mogu odmah prestati, ali kako sam imala još pola kutije stavljala sam još tjedan dana samo navečer po dvije iako sam komotno mogla i bez toga.

XENA avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Ayan prvotno napisa Vidi poruku
    Potrošila i prestala, uzimala sam ga 3x2

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj XENA prvotno napisa Vidi poruku
    Potrošila i prestala, uzimala sam ga 3x2
    nije bilo nikakvih problema?
    tipa krvarenje i sl.?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor