Pokazuje rezultate 1 do 50 od 176

Tema: javni sektor

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj lukab prvotno napisa Vidi poruku
    i to pod izlikom da se uvodi reda u naknadu za prijevoz jer neki ljudi varaju... pa onda sredite te koji varaju a pustite nas smrtnike na miru!!!
    na to sam jako ljuta

A za ovo smo svi mi krivi, mi i naša lažna solidarnost. Svatko zna nekoga tko mulja u firmi, a nitko ništa nikad nije rekao. Jer smo štitili muljatore. I kod nas se točno zna tko kasni na posao i tko ranije odlazi, ali se šuti. I sad smo dobili kartice i zapisujemo se svi u minutu na dolasku i odlasku, nema više ni odlaska na pregled kod doktora u radnom vremenu, nego si lijepo piši taj dan godišnji. Svi ispaštamo radi nekoliko ljenčina koji su uredno iskorištavali što im se gledalo kroz prste.

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    A za ovo smo svi mi krivi, mi i naša lažna solidarnost. Svatko zna nekoga tko mulja u firmi, a nitko ništa nikad nije rekao. Jer smo štitili muljatore. I kod nas se točno zna tko kasni na posao i tko ranije odlazi, ali se šuti. I sad smo dobili kartice i zapisujemo se svi u minutu na dolasku i odlasku, nema više ni odlaska na pregled kod doktora u radnom vremenu, nego si lijepo piši taj dan godišnji. Svi ispaštamo radi nekoliko ljenčina koji su uredno iskorištavali što im se gledalo kroz prste.
    ma daj molim te! očito su nam uspjeli zamazati oči. uostalom što ti uopće imaš voditi brigu o drugima. sustav ne funkcionira u potpunosti kako treba i onda se događa da novac curi sa strane, ali za to nismo krivi mi nego oni koji taj sustav vode.
    to je kao kada su problem neisplaćivanja prekovremenih sati i nelegalnog rada 7 dana u tjednu cijeli mjesec po trgovinama išli rješavati zabranom rada nedjeljom. čisto mazanje očiju.

meni još uvijek to sa prijevozom nije ni malo jasno i zaista ne znam gdje da dođem do kvalitetnih informacija. jedini koji redovito izvještava o tome je jutarnji, a to je toliko smeće da im ništa ne vjerujem

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj dorotea24 prvotno napisa Vidi poruku
    ma daj molim te! očito su nam uspjeli zamazati oči. uostalom što ti uopće imaš voditi brigu o drugima. sustav ne funkcionira u potpunosti kako treba i onda se događa da novac curi sa strane, ali za to nismo krivi mi nego oni koji taj sustav vode.
    A tko čini taj sustav nego mi? I mi sami smo dopustili previše nereda. I nitko ne želi priznati svoj dio odgovornosti. Ako vidim da mi kolega laže i mulja, a šutim, kome da se žalim kad i ja za to budem kažnjena?

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    A tko čini taj sustav nego mi? I mi sami smo dopustili previše nereda. I nitko ne želi priznati svoj dio odgovornosti. Ako vidim da mi kolega laže i mulja, a šutim, kome da se žalim kad i ja za to budem kažnjena?

nisi ti kažnjena jer je tvoj kolega ispisao tri lažna putna naloga, nego si kažnjena zbog loše gospodarstvene politike, prevelikog zaduživanja i odgađanja rješavanja problema, a sve u svrhu kupovanja socijalnog mira i održavanja na vlasti. također i zbog gospodarskog kriminala i svega u paketu s tim.
    odgovornost o kojoj ti pričaš treba ići od vrha pa prema dolje, a ne obrnuto.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •