Pa da.
Članak je onako... očekivan, nikako tipa eyeopening ili tako nešto. Već su i slo mediji pisali kao o umjetno stvorenom jazu između javnog i realnog sektora (njihovih djelatnika), stila zavladi pa vladaj, kad su ono pred par mjeseci isto imali neke pregovore. Kao što nije niti rješenje samo u tome da ti iz javnog sektora zadrže svoja prava, pa smo, eto, sve riješili.
Istina je negdje između. Mislim, što sa sudstvom u kojem dođe presuda za milijun godina, sudski sporovi traju godinama... ili sa zdravstvom i listama čekanja di bi rješavanje nekih banalnijih problema tražilo od čovjeka (ako nema privatnika i ne može se stvar odraditi u popodnevnoj smjeni) da na poslu uzme studijsku godinu. I tako... Nije crno-bijelo.
Člankom na članak, Tomić je pak u Slobodnoj napisao isto jedan za umirat od smijeha, u kontra stranu), o službenicima koji ne znaju koja je država na vlasti, jer još nisu riješili "stoljeće sedmo", papirnato. Naravno, nek niko ne shvati osobno.
Rješnje je, pretpostavljam, srednji put - sve učinkovito i transparentno, ako ćemo se parolama razbacivat. Da znam točno konkretno koje je rješenje, ja bi se kandidirala u politiku, dotad mi ostaje forumsko... što bi reko Tomić, palamuđenje.

Odgovori s citatom