-
ako nije eyeopening, obzirom da su trenutno pregovori, ajd bar je aktualan 
ma ne, ide mi na živce što sam proteklih dana sudjelovala u nekoliko rasprava na tu temu i vidim da nema nimalo solidarnosti. nek im ukinu, nek im smanje, ništa ne rade...pa mi je ovaj članak baš legao. pa sam htjela da ga i vi pročitate, jer znam da ne čitate novi list 
a uostalom, ove s venecijanerima uopće nisu argument.
jer onda možemo unedogled prebacivati lopticu, pa spomenuti nesposobne poduzetnike, bez imalo menadžerskih vještina itd.
a, vjerujte, administraciju treba u hrvatskoj itekako ojačati. obzirom da smo pretpristupna sredstva iskoristili na 37%, panika je velika što će tek biti kad uđemo u eu. a svi kvalitetni ljudi, čim dobiju znanje odlaze iz administracije.
inače, ima jedna priča koju sam nedavno čula. na jednoj privatnoj večeri, mjesto do mjesta sjede žena i muškarac, ne poznaju se. i ovaj počne priču o tome kako ima genijalan posao, niš ne radi, nema posla, dođeš ujutro, popiješ kavu, lagano do podna, onda marenda, pa lagano do 3 pa još jedna kava, ma savršenstvo. ona kaže joj, ja se naradim od jutra do večeri, zahtjevno, odgovorno, ne dignem glavu. i ispostavi se da oboje rade u hrvatskim vodama
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma