Pokazuje rezultate 1 do 50 od 176

Tema: javni sektor

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

to je razina koja mene najviše smeta,
    što ispada da će moja šugava božićnica spasiti državni proračun, ako mi je ne daju,
    a s druge strane su ogolili, oderali i isisali sve što su mogli do sada, svi po redu,
    a ovo što mi dobijemo ili ne dobijemo je ionako samo kap u moru u svemu tome.
    ali ne diže se hajka po medijima protiv političara, nego protiv državnih službenika :/

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Tashunica prvotno napisa Vidi poruku
    to je razina koja mene najviše smeta,
    što ispada da će moja šugava božićnica spasiti državni proračun, ako mi je ne daju,
    a s druge strane su ogolili, oderali i isisali sve što su mogli do sada, svi po redu,
    a ovo što mi dobijemo ili ne dobijemo je ionako samo kap u moru u svemu tome.
    ali ne diže se hajka po medijima protiv političara, nego protiv državnih službenika :/
    A ne razmišlja nitko da će tvoja šugava božićnica ili regres povećati platežno sposobnu potražnju koja je konkretni ekonomski pojam. I da će potrošnja koju ćeš njome ostvariti stvoriti poticaj novoj proizvodnji i tako se privredna mašina zahuktava i kreće. Ne, čini se da im je EU zadala da trebaju sve uništiti.

Što ne krenu na porez na bogate, uistinu bogate. One koji imaju velike svote po strani. Jer ako uzmeš sirotinji smanjio si potrošnju a time i potrebnu proizvodnju. Ako uzmeš bogatima, smanjio si štednju, mrtvi kapital.
    Ja ne znam koji je uopće dugoročni cilj ljudima koji nas vode. Bojim se da ne znaju niti oni.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •