Pokazuje rezultate 1 do 19 od 19

Tema: učestalo mokrenje i pritisak na mjehur

latika avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno učestalo mokrenje i pritisak na mjehur

drage trudnice,
    evo mene u 22 tt i zabrinjava me sve češći pritisak na mjehur, stalno imam osjećaj da mi se piški, a u wc idem svaki sat po danu a po noci se probudim samo jednom. pijem dosta tekucine ali svejedno me iritira i zabrinjava ovaj pritisak, pa me zanima jeli to normalno?. brisevi, urin, crp su ok!

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ne trebaš se zabrinjavati to ti je normalno u trudnoći! Kod mene je tak od prvog dana pa sve do sada a vjerovatno i do kraja trudnoće

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Čekaj, pa tek je počelo . Kako beba raste, normalno da pritišće mjehur.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

to ti je normalno privikava se , ja sam u 33tt i po noći idem svakih sat vremena
    Posljednje uređivanje od karlita : 05.07.2012. at 09:00

latika avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

evo tek su mi sad donjeli nalaze i nisu vidjeli da pise da ima nesto bakterija u urinu!! sad moram na UK! a crp mi je dobar, pa zar je moguca upala a da je crp ok, kao i leukociti?

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Nešto bakterija u urinu ne mora značiti upalu.

Meni je zadnji put pisalo dosta bakterija pa je UK bila čista. pričekaj nalaze UK pa ćeš vidjeti što dalje.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ja sam na prvom pregledu imala 'nesto' bakterija, a UK je bila ok. Proslo bez terapije (tu automatski naprave UK ako vide bakterije). Poslije toga nisam ni vidjela nalaze, iako rade analizu svaki put kad dodjem, ali zvali bi me da se nesto javljalo.

Na WC-u sam non stop, od samog pocetka.

Shania avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

I ja sam non-stop na wc-u..prije spavanja do 5-6 puta odem, sad pogotovo nakon lubenice)
    33 tt sam i ne osjećam više tako jak pritisak kao prije...
    Posljednje uređivanje od Shania : 05.07.2012. at 22:27

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

zavidim ti Shania Ja ne pamtim kada sam zadnji put zaspala prije 6-7 sati ujutro a do tada sam xy puta na wc-u. Više sam prestala brojati jer u sat vremena znam ustati po 7-8 puta mada izbjegavam piti tekučinu poslije 18,00 sati.

alef avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Ja citavu trudnocu prosla da nisam osjetila pritisak na mjerhur. Niti sam cesce mokrila, niti imala za ti potrebu. A beba je bila 4 kg, ocekivala bih da nesto pritisne

latika avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

ajd sad mi je malo lakse kad vidim da nisam jedina, ja sam mislila da taj pritisak i cesci posjeti wc dolaze pred kraj trudnoce, ali izgleda da nije kod svakoga tako.jutros sam dala UK i bit ce u utorak gotova, a tad imam i pregled kod ginekologa pa cemo vidjeti sta on kaze, mozda mi je i beba unisko !

zekana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Danas kao da je netko rekao "poludi"... pritisak na mjehur odjednom, ma bila sam oko 20 puta na wc-u i svaki puta se ustala s njega s istim pritiskom. Maleni mlazovi, baš kao da me netko opasno zeza. I evo sad se vratila iz bolnice, nije bilo dežurnog ginekologa već me primila babica i ginekološki pregledala. Sve je u redu, veli, ima nešto sekreta, a predložila je da na koja 2 sata legnem, da stavim uložak platneni i pratim da li će biti tekućine. Ako je bude dosta, trebam se javiti opet, a ako ne, onda da ujutro dođem na kontrolu obavezno. Nemam pojma kako se tako naglo i agresivno pokrenulo.

I sad zapravo ležim s mišlju o wc-u i kad ću opet ići. Ludilo traje sad već sat vremena, ako ne i više. Sve ja znam da može biti od niske trudnoće, prva mi je bila s ljubavlju na wc šolji, ali ni jednom ovako beznadno-BESKRAJNO. Užasno me strah otjecanja plodne vode, vjerovatno zato što znam da to nije nešto što se smije ignorirati. Joj, dragi moj wc... zove te moj mjehur!

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Evo me i tu. Joj znam da si u panici sad, tako je meni bilo kad sam primjetila vodene fleke na gacicama. Ali ajde napravi kako ti je babica rekla. I ne boj se. Ako je, iako sumnjam, plodna voda, nije nerijesivo, izdrze zene i s tim. Ali vjerjem da nije, kazem ti meni sad i po noci znaju biti mokre gacice. Bas mokre ko od vode.
    javi sto je bilo!

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Idem na wc non stop. 15tt.

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

I meni je tako..pogotovo u stajacem, hodajucem modu i tako mi je vec tjednima. Dan prije prosle kontrole, namjestila se glavom dolje i vidjelo se na uzv da je na kosti i to je boljelo jako...trajalo je dva dana..onda se malko pomakla ali pritisak je jos uvijek tu, gace mokre uvijek, piskim u mlazovima i jako cesto. Mislim da nema mjesta panici.

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ako osjećaš pritisak u mjehuru onda to ne bi trebalo imati veze sa plodnom vodom
    Ja negdje od 28 tt imam istu stvar, s time da sam puno i hodala bosa pa malo prehladila mjehur i imala sam jaka probadanja u mokraćovodu tak da sam isto završila na hitnoj jer sam bila sigurna da sam navukla užasnu upalu mjehura. Na kraju UK sterilna, sve 5 - samo je ona zasjela na mjehur i od tada sam na wc-u svakih sat vremena minimalno.
    Gaće mijenjam STALNO
    Sve je to normalno - ako ti tako padne grah

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Ja sam u trudnoći stalno mokrila jer mi se bebica smjestila na mjehur tako da je pritisak bio stalno , bolio me i bubreg,morala sam češće kontrolirat mokraću zbog mogućih infekcija,kad sam rodila istog trena olakšanje.

zekana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Evo danas s kontrole... Pregledao me ginekološki i kratko rekao da "A je ovdje malo, ali nije to ništa." hehe! A što to JE ovdje malo, ma nisam ni pitala. Možda glupo od mene, ali ja kad čujem da je sve u redu, ne pitam dalje. Posuo tekućinom s jodom i rekao da se ispirem kamilicom pomiješanom sa sodom (na litru kamilice kašikica sode). To je nevezano za curenje i pritisak. Ono što ne škodi, a dobro je.

I svakako mi je rekao da ni slučajno ne ignoriram, uvijek da dođem provjeriti kad me nešto tako zabrine. Jer ja sam prokomentirala kako sam čitala da je to normalno, da se mnogim ženama pojavljuje i pritisak i curenje jače i slabije pa onda možda da i ne moram doći ako mi idući puta opet tako šizne tijelo i budem buljila u gaće, hehe!

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Meni se isto često piša. Evo danas sam si išla uzeti jaknu. Popišam se doma, i u tramvaj. Nije prošlo 15 minuta morala sam opet ići. Ne znam je li to tako samo u početku ili cijelo vrijeme.
    Posljednje uređivanje od zutaminuta : 28.10.2014. at 16:00

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •