Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: poklon za uciteljice

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno poklon za uciteljice

trazi se nesto originalno i funkcionalno, korisno

odradile su predobar posao ove godine sa sebastianom i zelimo im se zahvaliti nekim poklonom

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj stray_cat prvotno napisa Vidi poruku
    trazi se nesto originalno i funkcionalno, korisno

odradile su predobar posao ove godine sa sebastianom i zelimo im se zahvaliti nekim poklonom
    Mozda ti ovaj topic pomogne. Nije bas isto, ali ima kojekakvih ideja u svim smjerovima.

http://forum.roda.hr/threads/73459-P...raju-4-O%C5%A0

Inace, za odabir pravog poklona za odredjenu osobu, trebala bi znati sto voli, cime se bavi i slicno. Tesko je savjetovati za nekoga koga ne poznas. Sinovoj najdrazoj odgajateljici iz vrtica mi smo poklonili ovu knjigu jer mi se cinilo da joj je bas po mjeri: http://www.mvinfo.hr/najnovije-knjig....php?ppar=7330 Znam da nije ni originalno ni funkcionalno, ali ju je raznjezilo i cini mi se da je bila zadovoljna.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

http://forum.roda.hr/threads/73459-P...raju-4-O%C5%A0

pogledaj tu, ima par super ideja, ali nadam se da mikrovalna ni tebi ne zvuci originalno i funkcionalno

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja bih rado nesto materijalno, te cure ne zarade puno

bas zelim dati nesto sto im moze koristiti

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

u biti cak mi je palo na pamet kupili poklon bonove za esprit ali iskreno govoreci strah me da se ne uvrijede

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

meni to nije neka ideja, ali možda postoje poklon bon od cijelog trgovačkog centra, pa kažeš da ima (ako ima) divnu knjižaru, a one poslije neka kupuju što hoće.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

u biti cak mi je palo na pamet kupili poklon bonove za esprit ali iskreno govoreci strah me da se ne uvrijede
    Moja sestra već 20 g. živi u NL, tamo je sasvim uobičajeno i od najboljeg prijatelja i od znanca za rođendan dobiti poklon bon za neki dućan, masažu, kozmetičara itd.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

hoću reći - ne samo za rođendan, nego i kao poklon za neku drugu priliku.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ali uciteljima niko ne daje nista suvislo. ili nekaj cekreno sto djeca kao paprave sama (a njima eto nije doista djecijih rukotvorina tijekom godine pa nek malo krame odvuku i doma) ili kao cestitke sa zahvalom

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ma i u nas je to uobicajeno,ja ima 4-5g cesto poklanjam kupone za tretmane u salonima isl.....
    A i dosta ducana ima spremne te poklon bonove,dakle traze se....

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

totalni OT
    i totalno bezvezan komentar
    al uskuhao mi je mozak na ovoj vrućini

stray mi je zadnja od koje bi očekivala ovakvu temu
    dapače, na drugim temama o poklonima za učiteljice očekivala sam da će ona uletjeti zgražavajući se nad kupovinom poklona onima koji za svoj posao dobivaju plaću i komentirajući da je to balkanski mentalitet

kako sam se prevarila

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku

stray mi je zadnja od koje bi očekivala ovakvu temu
    dapače, na drugim temama o poklonima za učiteljice očekivala sam da će ona uletjeti zgražavajući se nad kupovinom poklona onima koji za svoj posao dobivaju plaću i komentirajući da je to balkanski mentalitet

kako sam se prevarila
    pa pod balkan ide premlacivanje ucitelja, pucanje na ljude zbog parkiranja i kad sitna djeca petardama ili iz zracnice gadjaju zivotinje

ta ista ekipa ne kupuje poklonceke, zar ne?

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Moja sestra već 20 g. živi u NL, tamo je sasvim uobičajeno i od najboljeg prijatelja i od znanca za rođendan dobiti poklon bon za neki dućan, masažu, kozmetičara itd.
    Mi smo (u Austriji) sakupili lovu i kao razred poklonili učiteljici i poslijepodnevnoj odgojiteljici bonove za jednu odlično opremljenu knjižaru/papirnicu u kojoj ima zaista svega, od finih aktovki i pribora za pisanje preko opreme za najrazličitije hobije do stručne literature, beletristike i periodike.

Flori je ovo bila posljednja godina vrtića, pa smo tetama za rastanak uzeli svakoj jedan paket proizvoda iz Body Shopa ( ovakve, samo različitih mirisa) i zahvalnicu koju je izradila Flora. Te tete znam godinama i sigurna sam da vole taj tip kozmetike. Da ih ne poznajem tako dobro, odlučila bih se za poklon-bonove.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

A di će ti balkanci odgovoriti na ovakvo pitanje? Mi ti nemamo novaca a i nismo nešto civilizirani..bar nismo dovoljno za te tvoje učiteljice..mi poklanjamo deset deka kae i čokoladu s lješnjacima. Eventualno kakav liker jer svi znamo da učiteljice iaju slabije živce.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kupih bonove za lóccitane

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Odličan izbor, meni bi se svidio.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ovo je super i vjerujem da će biti zadovoljne-

Što se tiče bonova inače, mislim da je možda bolje pokloniti poklon karticu pa neka primatelj ode u bilo koji dućan, salon, restoran ili putničku agenciju i potroši to. Na taj se način nikome unaprijed ne određuje gdje darovani novac (jer kartica ili bon je po meni upravo to) mora potrošiti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •