flopice, pa nisi ti žrtvovana i roba kad spadaš u kategoriju ovih kakve se danas traže
ove koje su sretne u avionu, a nalaze se u voćnjaku , e te su u problemu. i još moraju baš uživati u voćnjaku i to nije nikakva žrtva. nego informirani izbor voćnjaka.
a kako ćeš informirano odabrat avion kad svi ti gore nabrojani kažu da je za djecu bolja mama u voćnjaku. zašto mama? zato što je ista ta mama informirano odabrala da doji dijete pa ne može tata ni da hoće. i još im ne priznaju niti žrtvu. ne djeca, nego muž. koji je u avionu. ne smije reć ni hvala, jer ne valja. jer ako kaže hvala, opet nisi u kategoriji.

ma pustite mene.
hm, sve u svemu, ajde pustimo i tu nesretnu žrtvu. ne treba se žrtvovati jer je to netko prije dobro primijetio, to uvijek uključuje nabijanje te žrtve nekom na nos.
al, nakon informiranog izbora, koji ne ide u korist prirodnog majčinstva, ne možeš proć i bez žrtve i bez grižnje savjesti. ili ćeš se žrtvovati i bit u voćnjaku ili ćeš biti u avionu s grižnjom savjesti.
grižnja savjest je ok.
bolje nego žrtva u svakom slučaju.
tako, to je moj zaključak. neću više imati grižnju savjest jer imam grižnju savjest. ionako, brzo prođe. dok avion ne uzleti