Ja sam baka, majka, supruga, žena, inženjerka, umirovljenica. Do udruge Roda doveo me unuk, dječačić. Forum kao forum. Sve skupa zaslužuje pohvalu. Velika pomoć i podrška svima koji su uključeni.
Ja sam baka, majka, supruga, žena, inženjerka, umirovljenica. Do udruge Roda doveo me unuk, dječačić. Forum kao forum. Sve skupa zaslužuje pohvalu. Velika pomoć i podrška svima koji su uključeni.
Dobro dosli,
meni je uvijek drago vidjeti da nas citaju i prate ne samo majke s malom djecom vec i mame s odraslom djecom.
sigurna sam da nam mozete pomoci na dosta tema.
Dobrodošla Baka!
Moram reći mami da joj je vrijeme da se pridruži.![]()
Super, hvala na dobrodošlici! Ali situacija je zapravo obrnuta, bake tebaju savjete, vremena su se promijenila. Danas unučetu ni vode ne smiješ dati, "jer majčino mlijeko je dovoljno"... Zato predlažem otvaranje Rodinog kutka za bake, da se međusobno čujemo i malo ohrabrimo.
Jel se mi poznamo?
U svakom slučaju, dobrodošla!
Joj Teica, ne znam. Još se muvam i pokušavam tehnički snaći na ovom forumu. Bila sam aktivna na jednom drugom forumu, ali ovo je tu nešto jako opširno i naveliko sa puno tema (ozbiljnih, važnih, ostalih...), pa bumo vidjeli do kuda ću se snaći. Zgodno mi je pitanje "Jel se mi poznamo ?", ja odmah gledam bebu, da li ju prepoznajem sa neke šetnje ili susreta. A vi ste vjerojatno iz uprave udruge, pa smo se negdje susreli. Bila sam na jednoj radionici za pelene, i tada mi je Renchi (?!) rekla da mogu doći volontirati na Prodajni sajam rabljene dječije robe i opreme. Došla sam i drugi puta volontirati, na svibanjski ovogodišnji sajam. Toliko za sada, idem dalje klikati po temama. Pozdravljam.
Baka, Teica pita da li se poznajete iz drugog razloga.. vjerojatno ima s majkom slične 'prepirke' oko dogovora (što se tiče ishrane, itd..) pri čuvanju djeteta, kao i većina ovdje..
.. pretpostavljam..
Posljednje uređivanje od Doga : 14.07.2012. at 13:53