-
-
Ja sam jedne godine završila na ispiranju uha radi vode u njemu, ne mora, nego vode od pranja kose. A mom sinu su se prije 2 tj. na ljetovanju u Tunisu, uši redovno, nakon svakog kupanja punila vodom, već smo bili ludi... Ponekad bi izašlo skakutanjem, ponekad ležanjem na toj strani, a 2 puta mu je iscurilo tek po noći dok je spavao.
-
Probaj spavati na toj strani da izađe van.
A da sam na tvom mjestu ujutro bih kupila one hoby svijeće za uho da izvuče van.
Jer to ti se je cerumen proširio zbog vode i sad imaš čep.
Ako ništa drugo ispiranje uha kod dr. ili hitne uvjek pomaže.
-
meni jednom slučajno pomoglo, od tada stalno primenjujem: sednem na krevet i onda se bacim na jastuk, tako da glava malo odskoči kad padneš. do sada uvek upalilo
-
-
Ili možda ona cerustop? Ili kako se već zove
-
-

Originally Posted by
aleksandra70vanja
nakapaj 3% hidrogen
Meni je hidrogen rjesio sve probleme prije par dana. A nista nisam cula na jedno uho. Na drugo samo 20%
-
Svijece ne rade nista. Cisto bacanje novaca.
-
mene su spašavale kapi iz ljekarne, bilo koje zauho, 1-2 kapi čisto da se razgradi to nakupljenou uhu i prođe nakon samo 1 kapanja
-
-
ok,riskiram da ispadnem veca plavusa nego sto jesam,a di bi ja to trebala ukapat taj hidrogen?
jer sam citala da se cesto zacepljenost uha rjesava kapanjem u nos,Kaae,ti si operil naravno isto u nos kapala?
-
ako je začepljeno vanjsko uho radi cerumena, ili vode onda se kapa uho
ako je uho začepljeno radi eustahijeve tube, radi začepljenog nosa, sekreta koji se cijedi niz grlo.... onda se kapa nos
hidrogen se kapa u uho
-
Samo nemoj one tube valjke svijece
-
Ja vrlo često imam cerumen u uhu i da kad mi uđe voda u uho (bilo to more ili kod pranja kose) zna mi se začepit. Meni ne pomaže ni čačkanje štapićima niti Cerustop niti ništa slično. Dok nisam znala što mi je završila sam sa groznom uhoboljom.
Sad kad mi se to dogodi ja odem na ispiranje i to je to.
Jednom sam na samu staru godinu završila na Rebru na hitnoj na ispiranju. Lijepo isprali i problem riješen. Da nisam otišla čekala bih svoju doktoricu tjedana dana i bila gluha.
Na moru mi se dogodilo na Rabu i u njihovoj hitnoj turističkoj su mi isto lijepo isprali.
Ja preporučam otići na ispiranje.
-
-
jučer sam nakapala soka čuvarkuće, jer nisam više mogla izdržati šuškanje, a doma nemam hidrogena. dodatna tekućina u uhu potjerala je more vani, a valjda je i ljekovito
-
Stavis jos vode uho, u moru ili pod tusem. I onda sva voda odjednom izadje van. Meni to uvijek pomogne