-
ivar ima kosu slicnu ko ida. mozda je malo teze naci malu-malu gnjidicu u njoj. ali kad gnjidica ima 3-4 dana - ne mozes je fulat. tocno se vidi. pri dnu dlake (prema glavi) i zakacena za dlaku tako da je moras fizicki odstranit - noktima. drugacije nece pasti. us isto tako mozes fulat prvih dana (mozda dan, dva) dok je ful malena i skoro prozirna, upravo jer je kosa tako "maskirna". a kad us poraste, postane sivkasta i opet je ne mozes fulat. a i velika je. fuj. problem s duzom kosom je sto ti dok pregledavas kosu, us koja se nalazi pri dnu glave (recimo prema vratu) moze "pobjec" na onu duzu kosu (onu koju si pregledavala na tjemenu), pa ti mislis da si sve pregledala, a ona se prosvercala... uzas.
ja se iskreno nadam da ih necete nac.
mi smo se mjesecima borili s idinim usima. uzas i strava. strah me reci da sam se upravo danas (treci vikend da ih nema) usudila pomislit da smo ih se rjesili...
to sto su spavali zajedno, nista ne znaci. od svih nas samo je ida imala. ni mi, ni prijatelji, ni djeca iz vrtica. neke su glave prijemcljive. neke nisu.
a ne-pranje kose je na kraju od svih djidja najvise pomoglo...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma