Pokazuje rezultate 1 do 50 od 599

Tema: Uši (u kosi)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj rossa prvotno napisa Vidi poruku
    evo i nas u ekipi. stigle uši u vrtić i upozoreni smo. ja sa joj sad gledala i pojma nemam, našla sam neke mikro bijele mrljice po tjemenu, je li to perut ili su uši, ne znam. ništa joj nije zaljepljeno za vlas i ništa živo ne četka po kosi. oprala sam je Sumifenom i počešljala tim metalnim češljem mokru s regeneratorom i poslije nakon sušenja. nakon sušenja nije bilo ničeg po češlju, ali tko zna šta me još čeka. trenutno je plan svekodnevno iščešljavanje i pregledavanje. ja ću se oprati večeras.
    da bi idila bila kompletna još ima i neku temperaturu.
    Rossa, nije bilo godine u vrtiću otkad moji dvojica idu u njega, da nije bilo upozorenja da ima ušiju, što znači da smo se već desetak puta susreli s tom opasnošću, a da oni nikad nisu pokupili. Imaju doduše kratku kosu, ali svejedno mislim da svako pojavljivanje ušiju ne mora značiti da će ih se pokupiti.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    Rossa, nije bilo godine u vrtiću otkad moji dvojica idu u njega, da nije bilo upozorenja da ima ušiju, što znači da smo se već desetak puta susreli s tom opasnošću, a da oni nikad nisu pokupili. Imaju doduše kratku kosu, ali svejedno mislim da svako pojavljivanje ušiju ne mora značiti da će ih se pokupiti.
    naravno da ne mora značiti. moj stariji je jedno vrijeme imao i dugu kosu, nikad uši nije pokupio, čak ni kad smo ih svi ostali imali. kao i mnoge druge stvari i to ovisi o osobi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •