-
Oprala Paranitom, stavila hrpu regeneratora pa iščešljavala sa onim češljm, pramen po pramen. Posušila, skidala jednu po jednu, stavila famoznu mješavinu sa čajevcem, ružmarinom, lavandom..tu sam na forumu pronašla recept. Opet pranje opet regenerator opet dlaka po dlaka. Pranje posteljine na 90, sve četke i gumice u zamrzivač. Dan 2. kad sam skužila da ih imam i ja a muž na putu!! Kosa do križa..Bijela plahta nasred poda, čelilni češalj i pramen po pramen. Paranit, regenerator, čelilni češalj..I opet mijenjanje posteljine 3. jutro i najprije ručni pregled i..vidim gnjida..ako je gnjida znači mamica je negdje živa..i fino pravac kemoboja i kupim petrolej. Pomiješam ga sa maslinovim uljem, nalijepim djecu, sebe, pol sata..pranje, regenerator, čelični češalj.. dan 4. mješavina čajevca, regenerator, čelični češalj..da ne postanem dosadna. 7. dan ih više nije bilo. ni 8..ni..riješili smo ih se. dvije kćeri i ja, sa preduuugačkom kosom. opsesivno kompulzivna borba. 10ak i više puta dnevno čeličnim češljem. prebiranje dlaka. Malog smo oćelavili čim sam skužila da cure imaju. nema predaha u borbi sa ušima.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma