Pokazuje rezultate 1 do 50 od 599

Tema: Uši (u kosi)

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    dodagoda avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

• Citiraj palčica prvotno napisa Vidi poruku
      Imam poneko pitanje za iskusne u ušljivosti.

Citiraj palčica prvotno napisa Vidi poruku
    Vilenjak i ja se nekoliko dana češemo. Mm pripisuje to znoju, ali mi to ne drži vodu. Mene je pregledao, pohvalio mi tjeme i ništa nije našao. Oprala sam kosu šamponom za njih, iščešljala poslije nanošenja regeneratorom i ništa. Dva sata proučavah glavu. Sad me ne svrbi. Možda je neku voda odnijela? Koliko čekati da... ne znam, se pojave?
    Čitam da s tim šamponima ne smijem tretirati djecu ispod 4 godine - mogu li preventivno našpricati kombinacijom vode i čajevca? Kako ste to rješavali s najmlađim malcima?
    Nema ti smisla prati sa šamponom za uši ako ih nemaš. Dobro mu pregledaj glavu i ako ne nađeš ništa onda preventivno možeš tretirati sa čajevcem. Ja sam znala ujutro prije škole 1-2 kapi stavit na dlan, protrljat i onda po kosi, u biti bi obrisala ruke o njihovu kosu. Mala mi ima dugačku kosu i nju uši jednostavno obožavaju... jednom mi ih je 3x zaredom donjela doma..luda sam bila -onda sam tretirala tako čajevcem i vezala joj kosu. par tjedana je tako masna hodala okolo al beštije se više nisu vraćale.
    Svakako gledaj kupiti kvalitetno ulje čajevca-ja sam koristila Pranarom.Cijela bočica dođe oko 40ak kuna (isto toliko dođe i ta otopina za špricanje na bazi čajevca) i ja ga uvijek imam doma jer ga koristimo i za prištiće, krpelje, komarce....
    Posljednje uređivanje od dodagoda : 10.06.2015. at 08:54

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •