E sad,da li postoji šansa da postanu žive.Ispravka,kod starije ih ima više nego sam mislila,ali ih opet moraš tražiti.Manja mi ne dopušta duži pregled,detaljno sam pregledala kosu kod desnog uha i našla 1-2 gnjide, isto suhe.Šta da radim?Šamponom sam prala u petak,piše ponoviti za 7 dana.Mislila sam oprati im kosu,promjeniti posteljinu i njima se jako sviđa ideja pegle za kosu
.Da li mogu na ove male glavice(starija 7 god.,manja 3,5 god)?Koliku temp da stavim?Pogledaću i ulje čajevca.Ali me najviše ineresuje da li možda uzalud radim sve ako su mrtve i od njih ništa.

.Ispravka,kod starije ih ima više nego sam mislila,ali ih opet moraš tražiti.Manja mi ne dopušta duži pregled,detaljno sam pregledala kosu kod desnog uha i našla 1-2 gnjide, isto suhe.Šta da radim?Šamponom sam prala u petak,piše ponoviti za 7 dana.Mislila sam oprati im kosu,promjeniti posteljinu i njima se jako sviđa ideja pegle za kosu
.Da li mogu na ove male glavice(starija 7 god.,manja 3,5 god)?Koliku temp da stavim?Pogledaću i ulje čajevca.Ali me najviše ineresuje da li možda uzalud radim sve ako su mrtve i od njih ništa.
Odgovori s citatom