-
Update.
Peglala, iscesljavala "na suho", sa sircetom i sa regeneratorom, rijesila dosta, ali nije jos gotovo. U petak smo opet prale kosu samponom, rascesljavanjem u petak i subotu (juce i prekjuce) nasla jednu tj. dvije gnjide, a danas dvije sitne zive usi i dvije male gnjide. Napominjem da moja "cesljanja" svakodnevno traju bar po tri sata. Otkrila sam da mi kcerka ima divnu narav, majke mi divim joj se kako je razumna i strpljiva. Znaci, borba ide dalje...
Eh, da, ima ih i kod mene. Otisla sam fino mojoj frizerki, rekla sta je u pitanju, u cetvrtak me zena osisala bukvalno kao decka (nije mi problem, ionako nosim kracu kosu a i diiiiivno mi stoji
), ofarbala, pregledala i kaze nema nista. Ja sam ipak u petak ponovila sampon i iscesljavam i sebe, mada ne mogu tvrditi da sam ucinkovita.
U prosli ponedjeljak sam plakala, sad sam u zen fazi. E da, odlucila sam sutra naruciti iz SAD onaj neki njihov hvaljeni terminator cesalj, kosta oko 15$ i postarina 6$, stigao bi za oko 3 sedmice, ali neka ga, za svaki slucaj.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma