-
Ja sam jučer došla s djetetom na igralište. Ostali su nam klinci dotrčali u susret jer su znali da idemo u pijesak.
Onda su one odvratne babetine (zgraž, zgraž, zgraž) krenule s.ati da što će oni sad u pijesak, da sada moraju kući, da su u pijesku bakterije, da to nije zdravo, da će sve zaprašiti... I da su se baš lijepo igrali (čitaj: glavinjali od dosade po igralištu dok nije došla Maša).
Sve odreda su imale cigarete u labrtama čiji je dim dolazio do pijeska. Toliko sam kipjela od bijesa da mi je falila samo još jedna takva glupa izjava da im pozabadam te cigarete u njuške.
Ne zbog cigareta, baš me briga, ne smeta mi... nego zato jer licemjerno djeci se.u jedno, a one rade još gore stvari.
Odjednom svoj toj djeci koja su u pijesku od travnja kada je pijesak bio hladan i mokar smetaju sve te bakterije sa svih tih nevidljivih go.ana, ali im ne smeta dim i čikovi koje ostavljaju za sobom. Da, kod mene na igralištu ostavljaju, samo ih zgaze u prašini.
A radi se samo, kako leonisa reče na jednom drugom topicu, o čistoj komociji, a ja bih još rekla o zbunjivanju i obmanjivanju djece. O nedosljednosti i laganju, o lošem primjeru.
Da ne pričam o očevima koji čuvaju djecu s dvolitrenom bocom piva. Da, i to se dogđa.
Ja bih sve to zabranila. Džepirala bi ih na ulasku u igralište.
Nacist, jelda? aha
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma