-
Jel to moguće?!
:shock:
Prekjučer navečer vodili smo Matijuu dežurnu ambulantu na zaraznu . Temperatuara mu je bila skoro 40. Dala sam mu dva čepića u razmaku 4,5-5 sati, ali jedva da je malo spustilo i onda bi još više skočila. Od kupanja nikakve koristi. Nikakvih drugih simptoma nije imao. Čak je i jeo dobro. :? Čekali smo skoro 3 sata
i kad ga je doc pregledala nije niš našla. Krvna slika upućuje na virozu, malkice upaljeno grlo i niš više. Veli - prerano smo došli još se bolest nije razvila. Jučer kuri Matija, ne tak visoko, ali ipak iznad 39 u guzi. Dijete klonulo, slabo jelo, ali niš više. Jutros mu je pala temperatura, ali i izbio zub broj 3! Jedinica gore lijevo. Popodne mu više niš nije bilo. Najnormalnije se ponašao, jedino je malo slabije jeo, od temperature ni t. Sad bih ja k'o Delić - ljudi moji pa jel to moguće - da ovako reagira na izbijanje zuba???
-
Možda je viroza i izbijanje zubi? Čini mi se da sam čula da djeci zna pasti imunitet kad im rastu zubi.
Bitno da je on zdrav!
-
Kod nas su se uvijek viroze s visokim temperaturama poklapale s rastom zubića. Moguće stvarno da im pada imunitet (s time da je kod nas stvarno bila riječ o virozi - hunjavica, začepljen nos, kašalj...)
-
Osoblje foruma
stvarno pada imunitet kod rastu zubi, pa su djeca podložnija raznoraznim infekcijama.
-
Moj je isto imao kod izbijanja prvog zuba visoku temperaturu 39,5 dva dana i poslije više nikad.
-
tako su meni svi govorili za bubača šta ga vodim dr...to su zubi...dijete povrača,proljev,temperatura 40,9 u guzi...nismo mogli spustiti i na zaraznu na Zvijezdu...
Tamo nam je dr rekla da nema temperature od zubića to su sve viroze jer pada imunitet kod izbijanja zubi...
i svaki put bih ga vodila dr i ispalo bi da nisu zubi,već virusi
-
Moja je u dva ili tri navrata imala 39,6 kod izbijanja zubića, jedan do tri dana. Nikada nije još bila bolesna, ali zubi...
.
-
kod nas dva puta temp. oko 38,5 i izbio zub..sve prošlo u dan-dva bez ikakvih drugih simptoma!tako da mislim da postoji neka podudarnost između izbijanja zubi i temp.,ali kakva,pojma nemam! :/
-
moj ivan je za svaki zub dobio temperaturu 40 zašto pojma nemam,borna nijednom nije imao temperaturu od zuba pa ti sad vidi
-
Sada vlada trodnevna groznica. To joj je tipična klinička slika, a možeš biti sih+gurna da je to to ako mu treći dan (otprilike) izađe osip prvenstveno po trbuhu. Kod izbijanja zubi padne imunitet i obično se nakalemi neka viroza.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma