Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Jel to moguće?!

Datum pristupanja
    May 2004

Početno Jel to moguće?!

:shock:

Prekjučer navečer vodili smo Matijuu dežurnu ambulantu na zaraznu . Temperatuara mu je bila skoro 40. Dala sam mu dva čepića u razmaku 4,5-5 sati, ali jedva da je malo spustilo i onda bi još više skočila. Od kupanja nikakve koristi. Nikakvih drugih simptoma nije imao. Čak je i jeo dobro. :? Čekali smo skoro 3 sata i kad ga je doc pregledala nije niš našla. Krvna slika upućuje na virozu, malkice upaljeno grlo i niš više. Veli - prerano smo došli još se bolest nije razvila. Jučer kuri Matija, ne tak visoko, ali ipak iznad 39 u guzi. Dijete klonulo, slabo jelo, ali niš više. Jutros mu je pala temperatura, ali i izbio zub broj 3! Jedinica gore lijevo. Popodne mu više niš nije bilo. Najnormalnije se ponašao, jedino je malo slabije jeo, od temperature ni t. Sad bih ja k'o Delić - ljudi moji pa jel to moguće - da ovako reagira na izbijanje zuba???

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Možda je viroza i izbijanje zubi? Čini mi se da sam čula da djeci zna pasti imunitet kad im rastu zubi.
    Bitno da je on zdrav!

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Kod nas su se uvijek viroze s visokim temperaturama poklapale s rastom zubića. Moguće stvarno da im pada imunitet (s time da je kod nas stvarno bila riječ o virozi - hunjavica, začepljen nos, kašalj...)

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

stvarno pada imunitet kod rastu zubi, pa su djeca podložnija raznoraznim infekcijama.

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Moj je isto imao kod izbijanja prvog zuba visoku temperaturu 39,5 dva dana i poslije više nikad.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

tako su meni svi govorili za bubača šta ga vodim dr...to su zubi...dijete povrača,proljev,temperatura 40,9 u guzi...nismo mogli spustiti i na zaraznu na Zvijezdu...
    Tamo nam je dr rekla da nema temperature od zubića to su sve viroze jer pada imunitet kod izbijanja zubi...
    i svaki put bih ga vodila dr i ispalo bi da nisu zubi,već virusi

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Moja je u dva ili tri navrata imala 39,6 kod izbijanja zubića, jedan do tri dana. Nikada nije još bila bolesna, ali zubi... .

nely avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

kod nas dva puta temp. oko 38,5 i izbio zub..sve prošlo u dan-dva bez ikakvih drugih simptoma!tako da mislim da postoji neka podudarnost između izbijanja zubi i temp.,ali kakva,pojma nemam! :/

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

moj ivan je za svaki zub dobio temperaturu 40 zašto pojma nemam,borna nijednom nije imao temperaturu od zuba pa ti sad vidi

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Sada vlada trodnevna groznica. To joj je tipična klinička slika, a možeš biti sih+gurna da je to to ako mu treći dan (otprilike) izađe osip prvenstveno po trbuhu. Kod izbijanja zubi padne imunitet i obično se nakalemi neka viroza.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •