Pokazuje rezultate 1 do 30 od 30

Tema: Istine i laži o medicinski potpomognutoj oplodnji

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Mene samo zanima koji su tvoji motivi i koliko ti je dosadno u životu da si išla čitat teme na pdf-u Potpomognuta oplodnja i nabijat osjećaj krivnje neplodnima što žele jedno, a ne 10-tero djece

Da sam mogla prirodno zatrudnit isto bi imala jedno, jer nisam nikad željela više djece (a ni moj partner). Ali to jedno sam željela više nego išta na svijetu i otišla bi i na Mars, ako treba, da ga dobijem.
    "ali sam protiv toga da se svijesno unisti kojih 10-20 zivota radi necije zelje da ima jedno dijete"
    Ne želim uopće ni komentirati

Ljufi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj cranky prvotno napisa Vidi poruku
    Mene samo zanima koji su tvoji motivi i koliko ti je dosadno u životu da si išla čitat teme na pdf-u Potpomognuta oplodnja i nabijat osjećaj krivnje neplodnima što žele jedno, a ne 10-tero djece
    Potpis na ovo. Yummy_mummy, ako si već čitala teme na pdf-u Potpomognuta, onda si mogla naletjeti na postove od forumašice Pino i ostalih cura koji ti mogu dati korisne informacije o MPO-u. Pokušaj si dati truda i pročitaj ih, a nakon toga nastavi s križarenjem.

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Mislim da si onda sama dala odgovor na pitanje opravdava li cilj sredstvo.
    Citala sam PDF zato sto ne volim argumentirati bez ikakvog temelja, a to preporucam i tebi. Isto tako ti savjetujem u buducnosti da pokazes malo postovanja prema osobom sa kojom vodis razgovor. Ja tebe nisam vrijedala. Iznjela sam svoj stav. Mogla si i ti svoj. Mislim da sam postavila sasvim ok pitanje. Sama sam majka i majcinstvo je veliki dio mog zivota. NIsam protv MPO-a, ali jesam protiv zloupotrebe istog. Mislim da ti uopce nemas sliku o tome sto majcinstvo je. Previse si fokusirana svojim sebicnim zeljama u kojima nisi u mogucnosti vidjeti djete u nastaku koje zeli zivjeti. MIcem se sa ove teme, jer vidim da ovdje necu naci osobu mentalno zrelu za normalnu raspravu. LIjep pozdrav!

Citiraj cranky prvotno napisa Vidi poruku

Da sam mogla prirodno zatrudnit isto bi imala jedno, jer nisam nikad željela više djece (a ni moj partner). Ali to jedno sam željela više nego išta na svijetu i otišla bi i na Mars, ako treba, da ga dobijem.

Ne želim uopće ni komentirati

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •