Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: Navlaka za trosjed

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno Navlaka za trosjed

Imamo kutni trosjed od eko kože star 7 godina. Dao je svoje, previše Svenovog divljanja rezultiralo je dvjema rupama na šavu. Tamo di se sjedi, di noge dođu. Trojed je u 2 dijela, taj sjedeći i otoman ali to se spaja. E sad, nemam za novi trosjed a mislim i da nema smisla krpat te rupe jer je koža već jako istanjena i to bi samo pucalo opet. Stavila bi neku presvlaku al MM se toga užasava jer zna da će to stalno padat. Iza trosjeda nema ništa, metar dalje je stol na kojem jedemo. Pa me zanima jel neka od vas dala šivat one presvlake s gumicom? Kako to izgleda? Ja bi stavila samo na taj sjedeći dio jer otoman je u dobrom stanju.
    Ili možda ima neko neku ideju kako sakrit te rupe? Stvarno me nervoraju jer ispada van ona spužva a klincima je super to navlačit.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

takvu od eko kože sam i ja imala
    nedajbože više nikada
    prekrivali smo je sa svim i svačim, vječito sam to namještala i stalno je padalo
    zvali smo tipa koji je došao pregledat kutnu radi presvlačenja u tkaninu,ali to se fakat nije isplatilo, htio je cca 3.000,00 kuna, moš mislit
    bila je malo čudnjikavog oblika da bi ovo sa gumicama upalilo i bilo trajno rješenje, sve su površine bile zaobljene, jako mekani nasloni, nekakva imitacija jastuka, ustvari nije ništa igralo igru
    na kraju morali kupit novu - naišli na neki izložbeni primjerak u Kiki, ogromna je, a platili smo je sa velikim tabureom cca 3.500,00 kuna, ima ogromne jastuke koji se jednostavno maknu i može spavat valjda četvero ljudi bez beda
    otplatili nekako

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

TM je u pravu, padat će ma šta da stavila. Ako se isplati pretapeciraj ga cijelog (neki modeli se mogu i u kućnoj radinosti) ili samo taj dio.

Nama za sada vodu drže frotirske plahte s gumicom iz emmezete, kupiš i prefarbaš u boju koju trebaš.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

koksy, sjećaš li se gdje ste kupili taj trosjed? Ako je kod nekog privatnika koji to radi, pitaj može li ga popraviti. Lakše je to dogovoriti s proizvođačem. Oni obično hoće održavati svoje proizvode. Imam iskustva - nama je pukla letvica ležaja i čovjek je uredno rekao da dođemo po drugu.

Tapeciranje cijelog trosjeda zna biti neisplativo tj. skuplja pita od tepsije. Ne znam da li bi ti pomoglo da iznutra zalijepiš ili ušiješ sličan materijal (krpicu) ali to je isto problematično. Ne mogu si predočiti kako izgledaju te rupe.

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ako je neki jednostavniji pravilni oblik možeš i sama,
    kupiš materijal i onu klamericu za tapeciranje...
    Ja sam nama stolice presvukla sama i sad su ko nove....

diči avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

joj i mi bi svoj trosjed morali istapecirati,koliko ti u principu dođe?

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Kupljen je u Lesnini, 4000 kn je koštao na akciji.
    Tata mi je tapetar i u pravilu bi mi on to mogao napravit al ne razgovaramo već par godina pa...

Ma bilo bi mi žao bacit taj trosjed, stvarno je velik, udoban, može se razvuć i jako je udoban za spavanje tako...
    Je jednostavan oblik, onak, klasični trosjed, al ogroman je, stvarno ne znam kak bi izvela to da sama tapeciram. Moram malo proguglat, možda ima kakav filmić.

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ako se može rastaviti, dio po dio.....

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ne može, ide samo u ta 2 dijela, oba su ogromna. Probat ću nać sliku da vam dočaram.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ovako nešto http://www.mobilar.hr/detalji.asp?ID=29 samo je još veći, još jedno sjedeće mjesto i nije tako kockast nego je sve zaobljeno.

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Nađi na njemu etiketu proizvođača, pa ih probaj kontaktirati za konkretan savjet.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    Kupljen je u Lesnini, 4000 kn je koštao na akciji.
    Tata mi je tapetar i u pravilu bi mi on to mogao napravit al ne razgovaramo već par godina pa...

Ma bilo bi mi žao bacit taj trosjed, stvarno je velik, udoban, može se razvuć i jako je udoban za spavanje tako...
    Je jednostavan oblik, onak, klasični trosjed, al ogroman je, stvarno ne znam kak bi izvela to da sama tapeciram. Moram malo proguglat, možda ima kakav filmić.
    Offt. Možda je pogodan trenutak da nazoveš čovjeka i pozoveš ga da dođe upoznati novog unuka. Kod duljih prekida komunikacije netko mora započeti prvi, ali sama ćeš najbolje znati da li za tvoju obitelj ovaj savjet vrijedi ili je bezveze.

Iz vlastitog iskustva znam da su kod nas djeca premostila mnoge dugogodišnje obiteljske nesporazume.

Ont. Ako uspijete naći zajednički jezik, možeš poslije proširiti dijalog i na trosjed (ako ga čovjek vidi kad dođe pogledati unuke, možda se i sam ponudi to popraviti).

arlena avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

pozdrav svima. imam problem vezan za garnituru od eko kože,stara je 3 godine ali valjda već nakon mjesec dana se počela ljuštiti. oko mene nitko nema takav problem , njihove još izgledaju ko nove. moja traži poseban tretman svaki treći dan je moram istrljati kremom da skinem taj gornji sloj koji izgleda jako ružno a i ljepi se za kožu i odjeću pa to bude kao sitne crne mrvice , jel, crna je, naravno. više nemam živaca ni snage ribat. al kad se izriba izgleda super . i to traje cca 2 dana i opet ispočetka. naj radije bi je švrknula i kupila novu, al da financije nisu to što jesu pa moram čekat neka bolja vremena. ima li netko sličan problem? ili zna kako da to riješim za trajnije? i da probala sam sa sredstvima namjenjenim eko koži , učinak isti kao i sa jeftinom kremom,uz ribanje naravno. pomagajte

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj Cheerilee prvotno napisa Vidi poruku
    Ako je neki jednostavniji pravilni oblik možeš i sama,
    kupiš materijal i onu klamericu za tapeciranje...
    Ja sam nama stolice presvukla sama i sad su ko nove....
    Cherilee, možeš li mi malo objasniti kako si to napravila? Ja imam ovakvu,http://www.namjestaj-babic.com/_Uplo...rnitura-01.jpg - sličnu, umjesto fiksnog naslona su jastuci, ali to je otprilike to (nije od proizvođača kojeg sam linkala) super je udobna, lijepa, ali se koža ofucala. Za tapeciranje bez materijala je tražio 4500 kn...

Ako misliš da se to može, pliz mi daj upute kako se to napravi! Hvala ti!

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Cheerilee je sama tapecirala stolice i to je jednostavno. Za kutnu garnituru sigurno treba puno više truda i znanja. Mislim da je to samo tako ne bi ljudi tražili 3 i više tis. kuna za tapeciranje samo za posao

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •