neki hdz-ovac. iz onog odbora o ravnopravnosti spolova
Ko je ovaj što proziva katolike koji nisu po mjeri koju je on skrojio? Čovjek je vlasnik svih istina, sve nas je prosvijetlio.
Već sam pomislila da misu slušam.
Posljednje uređivanje od reny123 : 11.07.2012. at 18:25
Kaže da je Bog zamislio da svatko ko je žena ne mora bit majka, a svatko tko je muškarac ne mora biti otac. On vjerojatno jest, pa može biti bezobrazan!
ANTE BABIĆ (HDZ)
Svira orgulje, vodi župni zbor...
Moram priznati da sam imao neku pozitivnu tremu, trnci me i sada prolaze, jer biti u Hrvatskom saboru kao narodni zastupnik mislim da je to ostvarenje sna svakog domoljuba. Rekao nam je to Ante Babić jedini saborski zastupnik s područja Imotske krajine koji je ušao u Sabor nakon što je general Damir Krstičević predao svojoj stranci HDZ-u svoj mandat.
Ante Babić, inače načelnik općine Lovreć, rođen je 26.svibnja 1966. godine u Trieru (Savezna Republika Njemačka), a hrvatski je državljanin. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu, a potom i poslijediplomski specijalistički studij u Splitu.
Babić je otac petero djece, aktivno govori njemački i engleski jezik, pasivno se služi talijanskim, francuskim jezikom, a stalni je i sudski tumač za njemački i engleski jezik. Član je i Društva stalnih sudskih tumača Hrvatske. Izvrsno svira orgulje, klavir, vodi mješoviti pjevački zbor župe Studenci u općini Lovreć, gdje i stanuje. Uređuje dvije Internet stranice, općine Lovreć i mjesta Studenci, urednik je župnog lista Studenci, a dobitnik je i nagrade Matice Hrvatske za knjigu ‘Narodne nošnje Imotske krajine’.
Imoćani očekuju od njega da, bez obzira što je u oporbi, sa saborske govornice ukazuje na vrlo loše stanje u svojoj Imotskoj krajini s ciljem rješavanja nagomilanih problema.
Ja kad kliknem play ništa se ne dešava.... jel vama radi normalno?
meni ne prikazuje sliku, samo ton (pratim preko http://itv.sabor.hr/video/). Možda je i bolje da ne gledam te face, dovoljno je što ih slušam...
meni nije jasno... je li se ovo sad konkretno ponavlja ili još uvijek traje? opet burić?
Idem slati mailove saborskim zastupnicima po redu, i ministrima u Vladi - Ja sam MPO pacijent i NISAM UBOJICA!
Zakon o MPO uspoređivati s Jasenovcem i Bleiburgom stravno prelazi sve okvire zdravog razuma. Mogla bih krenuti i u tužbe
Posljednje uređivanje od anddu : 11.07.2012. at 18:43
ovaj zakon vrijeđa 90% građana, i branitelja.
govori burić.
pa zar nitko da ga ne začepi?
zar im moram ja tamo doći s ovom mojom jezičinom?
Vratila se ja sa vađenja umnjaka i opet ovi HDSBovci
uff kada se sjetim kak sam ja bila desna, ko i hrpa moje generacija (napunila 18 daleke 90-te taman za prve izbore)
bar imam kaj gledat pod utjecajem droga
Veli ovaj pametnjaković Burić - za slične prekršaje se u Francuskoj kažnjava. Zašto ne kaže kako se kažnjava za iste prekršaje, kao da oni nemaju zamrzavanje embrije.
ja ne mogu vjerovati da jedan saborski zastupnik ne zna koja je drzava prva priznala hrvatsku
pa trebao bi postojati nekakav test, ako ne opce kulture, onda bar osnova poznavanja hrvatske povijesti
drage cure jel tko od vas čuo za SPIN DOKTORE vama očito fale!!!!!!!!!
Joj Anice68, odlično da si svratila ovdje. Prosvijetli nas, tko ili što su spin doktori i ima li načina doći do njih za besplatni servis? Jesu li neki voljni raditi za i uz nas pacijente po ovome pitanju?
Anice ne fale nama spin doktori jer nam lazna izlaganja mogu samo odmoci. Nama trebaju istina i razum na stranih onih koji sada, a nemaju ceze s ovim, odlucuju o nasoj sudbini.
Na Sabor tv je sjednica, trenutno raspravljaju o nekim građevinskim zakonima
Lina, daj nam malo prenosi šta pričaju...
meni neće pokrenuti video...šmrc
Mislim da ti ne želi pokrenuti video jer je stanka.. Ni meni ne želi! Pričekajmo da počne pa će možda proraditi!
ma ni inače mi to ne radi...mogu vidjeti samo snimke prošlih sjednica...ne kužim zašto![]()
dajte pliz pišite kratke izvještaje..na poslu sam pa ne mogu gledat (ali vas mogu čitati)
thanks![]()
![]()
![]()
valjda misli transferirano?!koji kr..
opet Milinović hvali svoj zakon, kad ga nitko drugi neće hvaliti, jadničak
šta ovaj Burić priča, u jednom postupku će biti implantirano dva?!
http://itv.sabor.hr/video/
gledati možete on line
ajme, kako je mučno slušati saborske zastupnike koji nemaju pojma o postupcima mpo-a ... jedva čekam da sve ovo završi, ne mogu više slušati nebuloze
Bolje je ovo ne gledati! Ko je ovaj tip uopće?!? Kaze da je dovoljno zamrzavati jajne stanice a ne zametaka, i poziva se na zakon koji ima italija.. Ma mislim stvarno! I kaze da se ne smije vršiti oplodnja svih 12 jajnih stanica, nego da se oplodi onaj broj koji je potreban za jedan postupak!
Ocito ne kuzi da ako ih se oplodi 3 odnosno 2 da će doći do transfera!
mene baš sada omeli telefoni
a još frfljam
milinović trkelje li ga
Ok, ovaj tip ima dijete iz mpo, ali opet, kad ga ljudi koji nemaju pojma o mpo slušaju, ne čuju nikakve konkretne činjenice..
Bože sačuvaj, nema pojma, on izgleda ne zna da predlaže opet isti zakon
Nakon što se dobije jedno dijete, ne može se ići više na mpo..![]()
drugim riječima, postupci se ne resetiraju nakon rođenja djeteta
ne, nego nakon iskorištenih postupaka nema se više pravo na mpo na trošak hzzo-a, neovisno radi li se o prvom ili trećem djetetu
ma ste ga čuli-pec, pec...koji diskurs, prejadno..no navikli smo, nažalost!