-
-
I meni je tajming malo čudan, ali čovjek se ipak potpisao punim imenom i prezimenom, ne navodeći kliniku u kojoj radi, i iskreno, premda se ne smatram naročito romantičnom, pronalazim puno doživljenog u njegovim riječima.
Ja mu u svoje ime zahvaljujem na ovome i dajem svoj glas za nespajanje s onom drugom temom... ostanimo pozitivne.
-
bez obzira na motiv i ja smatram da je to pozitivno i kao što sam napisala jučer, da je bar bilo više takvih blogova, izjava ili čega god od strane naših lječnika
Posljednje uređivanje od Mali Mimi : 14.07.2012. at 10:53
-
svaka čast doktore, ja imam pozitivno iskustvo s njim i mogla bi reći da je jedan od najozirnijih i simpatičnjih bio u Petrovoj
-
Sve najbolje o dr. Crvenkoviću, iz osobnog iskustva. Govoreći o svom pristupu pacijenticama, isti sam dojam i sama o njemu stekla.
-
doktoru svaka čast kaj je napisao pismo, ali pre pre kasno. ovaj zakon sa nije donosio od jučer, već je agonija trajala mjesecima.
bilo je mnogo emisija, članaka u novinama, portali na internetu, ma gdje si bio????
sve mi smrdi na marketing klinike u kojoj radi, ne bi li privukao sada pacijentice jer su liste po bolnicama jako dugačke
-
upoznala sam dr. crvenkovica kao briznog i savjesnog ljecnika kojemu je iskreno stalo do pacijenata - mozda sam naivna ali ne vjerujem da mu je potrebna marketinska smicalica radi povecavanja vlastitog kruga pacijenata. Nisam sigurna da dr. crvenkovic jos radi za polikliniku IVF - koliko je meni poznato on je suradnik poliklinike ABR (nije mi poznato dali su te dvije klinike povezane).
bilo kako bilo, da je do mene - ja bi pokusala zakazati sastanak s dr. crvenkovicem da osobno stvorim dojam kako dise - u ovoj cijeloj nepostenoj situaciji mozda ce bas on sa svojim cinom motivirati kolege MPOovce da se pokrenu i stanu uz neplodne parove i protiv trenutne nemoguce situacije.
-
ovaj doktor je operirao moju mamu dok je radio u petrovoj i bio tek na početku i njegova nas je ljudskost i tada totalno dirnula..
znam da je to tada mojoj mami značilo sve jer nikad nije prije bila u bolnici..
i da, pismo mi je prekrasno
-
Kamo lijepe srece da se i drugi ugledaju na njega. Koja god mu namjera bila, lijepo je procitati takvo sto. Pored svih onih bolesnih i odvratnih izjava kojima nas bombardiraju i truju primitivan narod, ovo je melem za moje oci. Svaka cast!
-
meni je pismo besmisleno i patetično
zašto nije nešto napisao npr. kad se izglasavao i provodio milinovićev suludi zakon?
i onda ispod pisma reklama za ivf polikliniku....kao mi smo empatični, humani, dođite i liječite se kod nas
ne znam uopće tko to čita
a bilo bi bolje da se takvi "ginekolozi, očevi i katolici" pobrinu da njihove pacijentice dobiju uvjete za najbolje liječenje, nego da ih sažalijevaju po obližnjim kafićima
kome od nas treba sažaljenje?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma